Модні сукні на літо 2023: поки вони у всіх на вустах, Тіна Кароль і Настя Каменських вже в них ходять

Відомі українські зірки уважно стежать за трендами, тому й чудово знають, які сукні носять головні модниці сезону. Надихаємось літніми образами та вигадуємо власні

Літо – сезон красивих і легких нарядів, трендового вбрання та експериментів зі своєю зовнішністю та стилем. Цього року у трендах залишається чимало суконь з минулих сезонів, втім дещо новеньке таки з’явилось. Відомі українські зірки встигли приміряти на себе наряди, які цього сезону користуються неабиякою популярністю, аби їхні фанати надихнулись на модні звершення.

Так, наприклад, Тіна Кароль продемонструвала сміливий і безперечно стильний наряд. Зірка з’явилась у короткій рожевій сукні з тонкими бретельками. У такому образі знаменита співачка поєднала одразу декілька трендів, серед яких – крій сукні, бретелі та навіть колір. Так, стилісти запевняють, що рожеві відтінки цього літа замінять трендовий ліловий з минулого року.

Тіна Кароль показалась у стильній ляльковій сукні трендового кольору
Тіна Кароль показалась у стильній ляльковій сукні трендового кольору

А ось відома українська телеведуча Леся Нікітюк, як і багато інших модниць, не може відмовитись від квіткового принту. Втім, тут і не треба докладати ніяких зусиль – відмовлятись від суконь у такому забарвлені не слід, адже дизайнери цьогоріч також не готові відпустити, здавалося б, вже класичний яскравий принт, який буквально кричить про літо.

Леся Нікітюк продемонструвала симпатичний образ у трендовій квітковій сукні
Леся Нікітюк продемонструвала симпатичний образ у трендовій квітковій сукні

Відома українська співачка Настя Каменських надала перевагу “прозорому тренду”. Знаменитість вийшла у світ у вишуканій сукні з напівпрозорої тканини. Стилісти зазначили, що така модна тенденція залишається актуальною, а за роки популярності напівпрозорих нарядів усі зрозуміли, що це – не вульгарно, а витончено та жіночно.

Українська співачка Настя Каменських у стильній сукні з напівпрозорої тканини
Українська співачка Настя Каменських у стильній сукні з напівпрозорої тканини

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.