Зачіски, які підійдуть жінкам з квадратним обличчям: як у Насті Приходько, Астаф’євої та Соломії Вітвіцької

Володарки квадратної форми обличчя часто прагнуть приховати його за довгими пасмами. Розбираємось, яку зачіску зробити красуням з таким лицем, на прикладі відомих українських зірок

Ні для кого не секрет, що вдала зачіска може кардинально змінити зовнішній вигляд. Так само не є таємницею і той факт, що невдала стрижка абсолютно й повністю псує образ людини. Для володарок квадратної форми обличчя існує декілька загальних порад, які можна перевірити на прикладі відомих українських зірок. Так, стилісти передусім рекомендують уникати прямих проділів  і симетрії у зачісках.

Даша Астаф'єва з прямим проділом волосся
Даша Астаф’єва з прямим проділом волосся
Анастасія Приходько з прямим проділом волосся
Анастасія Приходько з прямим проділом волосся

Коли красуня з квадратною формою лиця робить подібну зачіску, увага навколишніх одразу падає на обличчя. З фотографій відомих українських зірок можна побачити, що таку укладку легко можуть носити володарки квадратного лиця, втім слід зауважити, що в око одразу впадатимуть гострі кути.

А ось відома українська телеведуча та зірка “ТСН” Соломія Вітвіцька продемонструвала вихід для тих жінок, які не хочуть акцентувати на квадратному обличчі. Згідно з порадами стилістів, знаменитість уникає прямих проділів і перекидає волосся на одну сторону. Таким чином центр зміщується, що візуально пом’якшує риси зовнішності.

Соломія Вітвіцька полюбляє порушувати симетрію зачіски та відвертає увагу від форми лиця
Соломія Вітвіцька полюбляє порушувати симетрію зачіски та відвертає увагу від форми лиця

Крім того, знавці радять робити невагомі стрижки та укладати волосся так, аби створювався ефект легкості. Так, наприклад, співачка та модель Даша Астаф’єва полюбляє підкручувати пасма у легкі хвилі або локони. Крім того, зірка робить невеликий начіс на маківці, що візуально змінює форму обличчя та пом’якшує гострі риси зовнішності.

Даша Астаф'єва зробила вдалу зачіску для квадратного обличчя
Даша Астаф’єва зробила вдалу зачіску для квадратного обличчя

Зверніть увагу й на те, що стилісти рекомендуються володаркам квадратної форми обличчя уникати важкого та густого чубчика. Втім, якщо змінити імідж таки хочеться, ідеальним варіантом стане чубчик-шторка. Легкі пасма будуть обрамляти лице, що прикриє гостре підборіддя та зробить обличчя візуально “м’яким”.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!