Молочна блуза з ніжною вишивкою: Олена Зеленська показала, з чим комбінувати вишиванку в повсякденні

Якщо ви й досі думаєте, що вишиванки неможливо носити кожного дня, перша леді України спішить довести абсолютно протилежне. Олена Зеленська показала, як і з чим комбінувати вишиту сорочку

Перша леді України не припиняє вражати своїм стилем. Олена Зеленська завжди вдало підбирає образи для різних офіційних заходів. Крім того, що дружина чинного президента активно популяризує українських дизайнерів та українську культуру, вона й не втомлюється доводити – носити автентичний національний одяг легко можна хоч щодня.

Так, наприклад, нещодавно Олена Зеленська відвідала мистецьку виставку в ніжній молочній вишиванці. Перша леді продемонструвала на власному прикладі, як комбінувати вишиту сорочку та з якими речами її носити, аби повсякденний образ виходив невимушеним та ніжним. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Зеленська опублікувала фотозвіт з відвіданої виставки. На нових кадрах можна було побачити і стильний образ першої леді.

Олена Зеленська показала в соціальній мережі Інстаграм, в якому одязі прийшла на виставку
Олена Зеленська показала в соціальній мережі Інстаграм, в якому одязі прийшла на виставку

Перша леді України обрала ніжну молочну сорочку з вишивкою. Такий ненав’язливий дизайнерський хід додав образу Олени Зеленської українських мотивів, але таки залишив загальний вид ніжним та невимушеним. Молочну блузку перша леді доповнила чорними штанами та туфлями на низькому ходу чорного кольору.

Волосся Олена Зеленська просто розпустила, залишивши їх вільно падати на плечі. З аксесуарів перша леді обрала лише акуратні сережки з тонким візерунком. На цьому дружина чинного президента вирішила зупинитись.

Олена Зеленська показала фотографії з мистецької виставки, яка відбулась днями
Олена Зеленська показала фотографії з мистецької виставки, яка відбулась днями

Зазначимо, що подія, на яку завітала перша леді України, була присвячена подіям минулого року. Мистецька виставка мала назву “Ти як?”, а організували її Український музей сучасного мистецтва, платформа культури пам’яті “Минуле / Майбутнє / Мистецтво” та Національний центр “Український Дім”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.