Блант-боб з чубчиком – наймодніша стрижка на літо 2023 для короткого волосся: дружина Гринчука показала тренд

Кохана дружина відомого українського журналіста Святослава Гринчука позувала на свіжій фотографії з трендовою стрижкою. Зірка зробила собі блант-боб із чубчиком

Відомий український журналіст і телеведучий Святослав Гринчук здобув особливу популярність у кадрі “ТСН”. Знаменитість нині продовжує активну професійну діяльність, а підтримує його кохана дружина Христина. Нещодавно Гринчук поділився свіжою фотографією, на якій позував разом зі своєю обраницею. Зіркова пара була щаслива провести разом час, втім найбільше в око впадало не це, а стильна зачіска дружини журналіста.

Христина Гринчук зробила собі найтрендовішу стрижку цього літа – блант-боб із коротким чубчиком. Така стильна зачіска ідеально підкреслила м’які риси зовнішності дружини Святослава Гринчука та зробила її схожою буквально на принцесу.

Святослав Гринчук з ТСН показав свою дружину з трендовою зачіскою на літо 2023
Святослав Гринчук з ТСН показав свою дружину з трендовою зачіскою на літо 2023

Основна особливість стрижки блант-боб – це пряма лінія зрізу волосся, начебто під лінійку. Тут ви не зустрінете ні рваних пасм, ні асиметричних перепадів. Стилісти запевняють. що такий варіант підійде до будь-якої форми обличчя. Прямий зріз надасть зачісці об’єму на кінчиках, а локони виглядатимуть стильно та лаконічно. Блант-боб дуже легко укладати, а також він довго тримає форму. Саме тому ця модель завоювала популярність серед модних блогерів і зірок.

До слова, фотографією з обраницею знаменитість поділився не просто так. Сьогодні, 2 червня, зіркова пара святкує річницю свого весілля. Про це відомий український журналіст і телеведучий Святослав Гринчук повідомив в описі до публікації. Знаменитість жартома зазначив, що через шість років у шлюбі він із дружиною зумів трішки піднакопичити грошей та дозволити собі брязнути гаманцем.

Так, Святослав Гринчук зазначив, що на річницю весілля вони з коханою подарували одне одному по молочному коктейлю. Схоже, друзі та шанувальники у зіркового подружжя теж мають чудове почуття гумору, адже у коментарях побажали їм не лише сімейного щастя та добробуту. Користувачі мережі висловили свої щирі сподівання, що на сьому річницю весілля Гринчуки накопичать не лише на молочні коктейлі, але й на декілька тістечок.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.