“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала романтичне фото з чоловіком: гарна пара

Олена і Сергій Кравець вже більше двадцяти років разом – пара перебуває у щасливому шлюбі. Нещодавно Кравець захопила прихильників чарівним й романтичним фото з чоловіком

Олену Кравець звикли бачити у ролі “сценічної” дружини відомого раніше коміка й діючого президента України Володимира Зеленського. Проте, гумористка насправді перебуває у міцному й щасливому шлюбі. А обранцем артистки став її давній друг – Сергій Кравець.

Історія кохання однієї з найпрекрасніших пар в Україні почалась більше 20 років тому. Тоді молода Олена навчалась в університеті на спеціальності, яка їй була зовсім не до душі. Аби хоч якось “розбавити” фарбами сумні й сірі будні, майбутня акторка вирішила стати членкинею команди КВК. Зірка швидко захопила своїх колег і стала не просто провідним гравцем команди, але й однією із найпопулярніших дівчат в університеті.

Олена Кравець зі своїм чоловіком та двійнятами
Олена Кравець зі своїм чоловіком та двійнятами

Сергій Кравець грав разом із Оленою у тій самій команді. Спочатку двоє молодих людей були просто гарними друзями. Майже весь свій вільний час вони проводили разом – незліченні репетиції, постійні написання сценаріїв та навіть дозвіл був ледве не одним на двох. За час їхньої дружби між двома студентами зав’язалась міцна дружба, яка пізніше і стала підґрунтям для щасливого шлюбу.

Серйозні відносини між Сергієм та Оленою почались спонтанно – хлопець пропустив одну з репетицій команди, а потім не прийшов ще раз і ще раз. Кравець захвилювалась за свого друга й вирішила навідати його вдома – принести щось смачненьке й перепитати, чи потрібна йому якась допомога. Як пізніше згадуватиме Олена, вдома у Сергія вона відчула себе “у своїй тарілці”. Дівчині було приємно знаходити у Сергія, а його мама одразу полюбила Кравець.

Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм знайомі дуже давно
Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм знайомі дуже давно

Пара зустрічалась більше 4 років, перш ніж офіційно зареєструвати свою сім’ю. Пізніше у закоханих з’явилась перша дитина, і життя складалось якнайкраще. І Олена, і Сергій займають однією справою. Кравець виступає на сцені, поки її чоловік займається організаційними питаннями у команді “95 Кварталу”.

Проте, як зізнається Олена Кравець, у їхній сім’ї все не так добре, як би могло здаватись. Відтак у інтерв’ю для Маші Єфросініної артистка зізналась, що після народження двійнят у їхніх відносинах сталась криза. Причиною стало несподіване народження одразу двох дітей, до чого подружжя виявилось не готовим.

Але Олена та Сергій змогли впоратись, адже вчасно звернулись по допомогу до психотерапевта.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.