Як виглядають хлопці Злати Мітчелл, Маші Полякової, Варвари Кошової та інших зіркових доньок: скоро заміж

Багато зірок українського шоу-бізнесу — батьки, діти яких ростуть не по днях, а по годинах і вже незабаром стануть нареченими та нареченими. Дивіться, з ким зустрічаються дочки Фреймут, Кошового та інших знаменитостей.

До дітей зірок прикута пильна увага фанатів, яких особливо цікавлять подробиці особистого життя.

17-річна Маша Полякова показала свого бойфренда

Старша донька української співачки Олі Полякової Маша давно познайомила маму та численних підписників зі своїм молодим чоловіком Денисом. До повномасштабної війни в Україні закохані часто з’являлися на публіці разом.

Маша Полякова показала романтику зі своїм хлопцем
Маша Полякова показала романтику зі своїм хлопцем

Нещодавно в Мережі обговорювали, що Маша Полякова відмовилася від навчання у Великій Британії через хлопця, але незабаром дівчина поспішила заспокоїти фанатів — вона все ж таки навчатиметься за кордоном і не збирається відмовлятися від своєї мрії заради когось. Дочка Полякової пішла по стопах зіркової мами та вступила до музичного вишу.

Як виглядає хлопець Злати Мітчелл

Дочка Ольги Фреймут від колишнього обранця-британця Злата Мітчелл у свої 16 років не соромиться публікувати досить зухвалі знімки в Мережі, зокрема й з бойфрендом Оскаром. Молоді люди познайомились у Сполучених Штатах Америки, куди Злата переїхала на навчання минулого року.

Злата Мітчелл показала свого хлопця
Злата Мітчелл показала свого бойфренда

Телеведуча в інтерв’ю розповідала, що дуже тепло ставиться до Оскара, він чудовий добрий хлопець із хорошої родини і не залишається осторонь війни в Україні, разом зі Златою роблячи добрі справи на підтримку українців.

З ким зустрічається Варвара Кошова

Спадкоємиця Євгена Кошового із “Кварталу 95”, 14-річна Варвара нещодавно теж розсекретила свого бойфренда. Вона почала публікувати спільні фото з відкритими обличчями, але імені та інших деталей стосунків Варя не розкриває. Майбутній зять Кошового носить стрижку-горщик із чубчиком.

Донька Кошового показала свого хлопця
Донька Кошового показала свого хлопця

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!