Оля Полякова ошелешила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським: “Я була коханкою свого чоловіка”

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла історію кохання зі своїм чоловіком Вадимом та зізналася, що на початку стосунків вона була його коханкою.

Оля Полякова відкрита у спілкуванні з шанувальниками, від яких не приховує навіть непривабливі факти своєї біографії. У програмі “Дорослі дівчата” з Машею Єфросініною Суперблондинка регулярно приголомшує публіку дуже особистими подробицями подружнього життя аж до того, що відбувається у спальні. Її чоловіка звуть Вадим Буряковський, він успішний бізнесмен і на момент знайомства був дуже багатою людиною, статки якого обчислювалися в мільйонах. Співачку тоді не можна було назвати популярною, вона лише розпочинала свою кар’єру та здебільшого виступала на приватних заходах. Саме на такому вони й познайомились.

Вадим Буряковський святкував день народження на яхті та замовив у організаторів виступ гарної співачки. У неї він закохався з першого погляду, незважаючи на те, що був одружений з іншою жінкою. Вже наступного дня чоловік зателефонував Поляковій, з того самого моменту між ними зав’язалися стосунки, адже починаюча артистка відповіла йому взаємністю.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова ошелешила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським

У результаті Оля стала учасницею любовного трикутника, але він не проіснував довго – коханий швидко прийняв для себе рішення і визначився з вибором. При цьому зірка не соромиться минулого і відверто говорить про це в інтерв’ю:

Я була коханкою свого чоловіка

, – заявила якось Полякова.

Оля Полякова мешкає у Франції
Оля Полякова приголомшила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським

2004 року Оля Полякова вийшла заміж за Вадима Буряковського. Незабаром у пари народилася перша спільна дочка Марія, яка вже здобуває вищу освіту в Англії, дівчинка пішла стопами мами і займається музикою. Пізніше у сім’ї з’явилася ще одна дівчинка Аліса. Це єдині діти пари, від першого шлюбу у Вадима спадкоємців не лишилося.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.