Екс-наречена Кличка Панеттьєрі звинуватила боксера в тому, що він змусив її відмовитися від доньки

Відомий український спортсмен і громадський діяч Володимир Кличко має всього одну доньку. Нещодавно його колишня дружина заявила, що чоловік змусив її відмовитись від своєї дитини

Колишня наречена й кохана українського боксера й громадського діяча Володимира Кличка американська акторка Гейден Панеттьєр відверто розповіла про те, як вона була змушена передати всі права на опіку над донькою своєму колишньому чоловіку. Акторка заявила, що її екс-коханий не залишив їй іншого вибору, ніж відмовитись від дитини. Зараз Каї-Євдокії 7 років, і вона проживає з батьком.

Нагадаємо, що колишня наречена Володимира Кличка довгий час боролась із залежністю від заборонених засобів, саме тому, за офіційною інформацією, спортсмен забрав спільну доньку до Києва.

Американська акторка Гейден Панеттьєр дала коментар для шоу Джади Пінкетт Сміт Red Table Talk. У студії зірка зізналась, що вперше прийняла заборонені речовини, коли їй було всього 15 років. Проте, знаменитість відверто розповіла, що після вагітності й народження перевістка вона знову зіштовхнулась із залежністю. Дівчинка народилась 2014 року і саме у цей період у ЗМІ з’явились чутки про те, що Гейден Панеттьєр знову приймає.

Через чотири роки між колишнім подружжям виникла серйозна розмова про залежність американської акторки. Відтак Панеттьєрі дозволила українському спортсмену відвезти доньку подалі від неї – акторка не хотіла, аби дитина бачила її боротьбу. В той момент для Гейден зосередження на лікуванні стало головним завданням.

Володимир Кличко і його екс-наречена
Володимир Кличко і його екс-наречена

Я збиралася зайнятися собою, я збиралася вилікуватися, а коли стане краще, вона зможе прийти до мене, і я зможу провести з нею час, але цього не сталося

– зізналась американська артистка.

У студії Гейден Панеттьєр зізналась, що Володимир Кличко змусив її віддати йому доньку й нібито підсунув папери на передання повної опіки батькові. Український спортсмен не залишив артистці жодного вибору, проте, за словами Гейден, якби він спокійно запропонував колишній дружині тимчасово забрати доньку до себе в Україну, то вона була однозначно “за”, адже тоді така пропозиція мала сенс. Але, відверто розповідає Панеттьєр, що їй було неймовірно важко і сумно від того, яким чином він поставив жінку перед фактом.

Я маю на увазі, що це було найгірше підписання цих паперів, найбільш несамовита річ, яку мені колись доводилося робити у своєму житті

– підсумувала Гейден.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.