Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію: “Призовників оголошують у розшук”

В росії після оголошення часткової мобілізації хочуть вручити повістки онукам відомої російської співачки Алли Пугачової. У зірки двоє дорослих онуків призовного віку.

У перші дні повномасштабної війни росії проти України Примадонна Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та їх дітьми-двійнятами виїхала за кордон. Гуморист гучно висловив свою позицію та виступав на благодійних концертах на підтримку українського народу. Алла Борисівна особисто не висловлювалася з приводу вторгнення, але повністю підтримала коханого.

У вересні після кількох місяців перебування за кордоном Пугачова разом з Лізою і Гаррі повернулася до росії на початок нового навчального року дітей, а Галкін продовжив свій гастрольний тур по світу. Незабаром Максима записали у список “іноагентів”. У відповідь співачка висунула вимогу до російської влади записати і її в ці ряди, після чого вдруге за останні пів року покинула рф.

Алла Пугачева со своим супругом Максимом Галкиным
АлОнуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

ЗМІ повідомляють, що Алла Пугачова обрала місцем перебування Ізраїль і навіть отримала громадянство цієї країни. Сама зірка не коментує новину.

У цей час в росії грозяться відправити онуків Примадонни, 24-річного Дені Байсарова і 31-річного Микиту Преснякова, на фронт:

Зараз призовників. яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук. Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом хто служити піде?

– заявив російський депутат Роман Худяков.

Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію
Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

Нагадаємо, батьком старшого онука Пугачової є перший чоловік Христини Орбакайте Володимир Пресняков. Молодшого сина зірка народила від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Їх спадкоємець Дені вивчився військовій справі у кадетському корпусі в Чечні.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.