“Я просто витрачаю свою енергію”: Осадча розповіла, як на початку війни спілкувалась зі зрадницею Тодоренко

Відома українська телеведуча Катерина Осадча відверто зізналась, що після 24 лютого спілкувалась зі зрадницею Регіною Тодоренко, проте ця розмова не виявилась конструктивною

Після початку повномасштабного наступу багато українських зірок звернулись до своїх російських колег. Відома ведуча Катерина Осадча не стала виключенням: вона активно закликала росіян чинити спротив кровопролитній війні. Зірка пригадала, як після цього їй написала зрадниця Регіна Тодоренко. Осадча поділилась деталями бесіди.

Українська телеведуча також поділилась тим фактом, що на її заклики відреагувала лише Тодоренко, втім, корисною ця розмова не виявилась. Катерина Осадча пригадала, що у їхніх діалогах не було й натяку на конструктив – Регіна говорила абстрактно й не могла чітко висловити своєї позиції. Пізніше українська ведуча зрозуміла, що вона лише витрачає свій час, а тому припинила спілкування зі скандальною Тодоренко.

Своїми спогадами Катерина Осадча поділилась у студії “Життя відомих людей”. Знаменитість взяла участь в інтерв’ю й розповіла багато цікавих деталей про початок повномасштабної війни. Ведуча порадила кожному просто забути про тих людей, які зрадили свою рідну країну. За думкою Осадчі, такі персони не заслуговують уваги й поваги, хоча вона би із задоволенням взяла в них інтерв’ю. Журналістці було би цікаво дізнатись, чому саме артисти вирішили вести себе саме таким чином.

Катерина Осадча зізналась, що після 24 лютого спілкувалась зі зрадницею Регіною Тодоренко, втім ця розмова не завершилась нічим корисним чи конструктивним
Катерина Осадча зізналась, що після 24 лютого спілкувалась зі зрадницею Регіною Тодоренко, втім ця розмова не завершилась нічим корисним чи конструктивним

Було бажання взяти інтерв’ю у всіх тих, хто активно будує свою кар’єру в Росії. Я б поспілкувалася, спитала чому мовчали, як це відбувалося, як можна жити і пів року мовчати

– заявила Катерина Осадча.

Проте, за думкою ведучої, зради колись відомих та популярних в Україні артистів не можна назвати виключно поганим явищем. Катя Осадча вважає таку ситуацію “перезавантаженням” українського шоу-бізнесу й вірить, що тепер для молодих та перспективних кадрів відчиняться нові двері та з’являться неочікувані можливості.

Втім, поділилась своєю думкою артистка, їй неймовірно боляче від того, що подібний “перезапуск” культурної сфери відбувся через війну. Осадча хотіла би знайти інший спосіб.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.