35-річна Леся Нікітюк одягла облягаючу спідницю і показала вигляд ззаду: таку жінку заміж треба брати

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк у свої 35 років виглядає набагато краще, ніж у 20. Нещодавно красуня похизувалася своєю ідеальною фізичною формою.

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча та блогерка. Публіка обожнює Нікітюк за її простоту та неймовірне почуття гумору. Леся являється ведучою №1 на Новому каналі, а її Інстаграм-блог налічує понад 4 мільйона підписників. У своєму блозі ведуча не лише публікує свіжі фото та відео, а привідкриває завісу свого реального життя поза камерами. Робить Леся у притаманній для себе манері – з гумором.

Нещодавно Нікітюк у своїх Інстаграм-сторіс опублікувала випадкове фото, зроблене іншою людиною. На знімку Леся сідала в автівку і навіть не підозрювала, що її фотографують. Телеведуча була одягнена в облягаючу спідницю зеленого кольору і в коротку шкіряну курту. На фото можна розгледіти спортивну фігуру Лесі і її підтягнуті форми. Сама телеведуча прикріпила на знімок картинку персика, натякаючи на свою пружну п’яту точку.

35-річна Леся Нікітюк одягла облягаючу спідницю і показала вигляд ззаду

Варто відзначити, що Леся Нікітюк не завжди мала таку гарну фізичну форму. Публіка добре пам’ятає телеведучу на початку кар’єри. Тоді Леся мала зайві кілограми та ще й обирала не дуже вдалий одяг, який лише підкреслював її недоліки.

Леся Нікітюк зачарува ла квітастою сукнею
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

З часом Нікітюк взялася за свій зовнішній вигляд і в цілому за образ. Правильне харчування і спорт допомогли їй отримати гарну фізичну форму, а стилісти підібрали їй підходящу зачіску і стиль в одязі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк народилася і виросла у невеличкому містечку Хмельницький. Майбутня зірка не мала ні багатих батьків, ні впливових женихів, ні потрібних зв’язків, а лише непереборне бажання потрапити на телебачення. Саме тому в юному віці, маючи пару гривень у кишені, Леся поїхала підкорювати столицю. Телеведуча пригадує, що жила у жахливих умовах на зйомній кімнаті та деякий час працювала “дівчинкою на побігеньках”, влаштувавшись адміністратором на проєкт “Голос країни” на 1+1.

Вперше Леся засвітилася на телеекрані, коли у 2012 році з подругою прийшла на проєкт “Розміши коміка”. Нікітюк сподобалася не лише глядачам, а й продюсерам шоу, тож після участі в комедійному проєкті їй вдалося пройти кастинг на тревел-шоу “Орел і решка”.

Наталія Мильниченко
Автор:
Наталія Мильниченко