Леся Нікітюк, Анатолій Хостікоєв, Сергій Притула з нагоди 1 вересня пригадали школу: спогади не ідеальні

1 вересня у всіх асоціюється зі святом першого шкільного дзвоника. Та спогади про школу не завжди залишаються позитивними. Дізнаймося деякі деталі зі шкільних років наших знаменитостей.

Леся Нікітюк

Шкільна історія Лесі про суцільний булінг. У це важко повірити, споглядаючи за красунею-ведучою, але однокласники постійно висміювали Нікітюк за неймовірно високий зріст і пласкі форми. “Стручок”, “жирафа”, “швабра” – далеко не повний перелік епітетів, якими нагороджували ученицю хлопчики, що не дотягувалися й до плечей дівчинки.

Леся Нікітюк у школі й зараз

З усім тим Леді Ле вдячна одноліткам. Якби так не знущалися тоді, то, напевно, в Лесі не було б настільки сильного стимулу довести, яка вона насправді, й досягти подібних висот у житті.

Сергій Притула

Зіткнувся з випадками булінгу й нинішній волонтер. Сергію й досі соромно, що тоді не заступився за постраждалих. Притула навчався у 7 класі, коли до них став частенько навідуватися 9-класник. Спочатку штовхав промову про лохів, потім починав самостверджуватися, лупцюючи підлітків.

Сергій Притула у школі й зараз

Навмисне обирав найслабших, що не дадуть відсічі, і тих, за кого ніхто не впишеться. Дітей-мажорів хуліган теж не чіпав. У Сергія був старший брат, який міг легко поставити нахабу на місце. А от деяким хлопчикам не поталанило. І хоча відбувалися подібні екзекуції на очах усього класу, жоден із підлітків не покликав на допомогу вчителів і не розповів про це батькам, бо стукацтво у 90-их роках засуджувалося.

Анатолій Хостікоєв

Красень Сулейман у шкільні роки був ще тим шибеником, завдавши вчителям та батькам чимало клопоту. Наливав вино у маленьку пляшечку, клав її до кишені, простягав трубочку й потягував напій просто на уроці. Коли ж почав курити, мама-медик влаштувала справжню виставу. Відвезла сина до лікарні, де йому ставили клізми й робили промивання шлунку, втовкмачуючи, що хлопчик смертельно хворий. Отак і відучили від згубної звички.

Анатолій Хостікоєв у школі й зараз

У 9 класі Толик влаштував “похорони шкільної форми”. І лише завдяки старанням мудрої вчительки підліток втрапив не в міліцію, а в шкільний театр, де зміг реалізувати весь свій молодечий запал.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.