Треба ставити крапку: Дмитро Коляденко розповів, що причиною його невдалого особистого життя є Ірина Білик

Відомий український шоумен і танцівник Дмитро Коляденко нещодавно дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про причини своїх невдалих особистих стосунків.

Артист зізнався, що виною всьому є його минулі стосунки з поп-дівою Іриною Білик.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик свого часу були однією з найобговорюваніших пар українського шоу-бізнесу. Їхні стосунки, які розпочалися у 2000-х роках, були насичені емоціями та пристрастю. Однак, попри всі спроби, пара не змогла побудувати міцну сім’ю, і все завершилось розривом.

В інтерв’ю Дмитро розповів, що досі не може повністю оговтатися від цих стосунків. Він зазначив, що розрив з Іриною Білик залишив глибокий слід у його серці і значно вплинув на його подальше особисте життя. За словами артиста, вони “15 років дружили”, сходились та розлучались, сварились, пробачали й знов ображали один одного.

Дмитро Коляденко розповів про жінку всього свого життя. Скриншот фото з Мережі

Останньою крапкою для Дмитра стало те, що Ірина попросила його взяти участь у концертному турі, та коли артист погодився, вона не повідомивши йому, поїхала з іншим артистом. Дмитро був обуреним, але намагався поговорити з коханою, вона ж не те що не відповідала, а й, навіть, обмежила йому доступ до своїх сторінок у соцмережах.

Тепер шоумен вирішив остаточно розірвати стосунки з Білик: “Треба ставити крапку й починати жити без неї”.

В інтерв’ю Коляденко підкреслив, що Ірина Білик була і залишається особливою жінкою в його житті. Він визнає, що їхні стосунки були дуже важливими для нього, і саме тому йому так важко рухатися далі. Всупереч всьому він нагороджував її компліментами: “чарівниця та розумниця”, “сильна жінка”, “королева сексу”. Він також побажав їй знайти чоловіка, який нарешті буде піклуватися про неї, а не вона про когось, тому що Ірина багатьом своїм колишнім щиро допомагала.

Шоумен висловив надію, що з часом він теж зможе знайти внутрішній спокій і справжнє щастя у нових стосунках. Він вірить, що попри всі труднощі, життя продовжується, і кожен має право на другий шанс.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.