Як Галкін побудував своє щастя на нещасті Кіркорова, і чи правда, що молодий комік зраджує своїй літній дружині?

Історія кохання Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна - справжній феномен на вітчизняній естраді.

Вдумайтеся тільки, вона – відома, знаменита, перспективна, до того ж заміжня. А про нього мало того що ніхто не чув, так він ще і в сини їй годиться. Але вони разом вже багато років, і є прикладом чистої і світлої любові для шанувальників з різних країн. У чому ж секрет шлюбу Алли Борисівни і молодшого на 27 років Максима Галкіна?

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Спочатку думали, що шлюб Галкіна і Пугачової фіктивний

Майже через дев’ять років шлюбу 43-річний Максим Галкін і 71-річна Алла Пугачова досі є однією з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу. Знайомство зоряного подружжя відбулося ще 19 років тому, причому представив один одному на той момент початківця пародиста і Примадонну Філіп Кіркоров.

Алла Пугачова і Максим Галкін - вінчання
Алла Пугачова і Максим Галкін – вінчання

Відразу ж пішли чутки про те, що цей шлюб фіктивний. Однак через дев’ять років вже майже ніхто не сумнівається в щирості почуттів зоряної пари.

Чи зраджує Максим Аллі?

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Сусіди пари одного разу розповіли журналістам, що коли Алла з дітьми виїхала кудись, і Максим залишився вдома один, до нього приходила якась молода особа. А через два дні Примадонна повернувшись викинула свого молодого чоловіка-коміка з дому. Три тижні він не з’являвся, а потім з валізами повернувся додому.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Це наштовхнуло фанатів і Хейтер на думку, що він тільки вдає із себе зразкового сім’янина, а сам, користуючись славою і грошима, погулює на стороні з молоденькими красивими модельки. Мабуть, надивився на свого друга Тарзана, і вирішив що Алла Борисівна, як і Наташа Корольова, простить йому цю маленьку витівку.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Але Примадонна, за словами сусідів, виявилася дуже жорсткою, і вирішила не терпіти фривольність від чоловіка. Потім Галкін кілька разів приїжджав з величезним букетом квітів, вибачався. І серце вже немолодий співачки зглянулося.

Більше про цю неймовірну історію кохання дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Як Галкін побудував своє щастя на нещасті Кіркорова? Історія Примадонни і її молодого чоловіка

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.