Бузова зайшла занадто далеко: за що проти неї повстала вся російська тусовка, в тому числі Пугачова, Галкін, Кіркоров, Басков

Ні для кого не секрет, що Примадонна сильно недолюблює Ольгу Бузову з початку музично] кар'єри ведучою Дом-2. Бузова відповідала тим же. Зараз ситуація загострилася до краю.

Днями Алла Пугачова в одному інтерв’ю висловилася, що на російській сцені занадто багато безголосих співачок, які виступають під “фанеру”, а наживо просто нявкають. І натякнула на найпопулярнішу співачку сучасності Ольгу Бузову.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Та кілька днів промовчала, а потім видала: про що мова? Крістіна Орбакайте і ні голосу не має, і співати не вміє, а зірку з неї зробили. Потім ще проїхалася по чоловікові Примадонни Максиму Галкіну, мовляв, тому дружина стара і ні на що не годна потрібна тільки для прикриття, а сам він з цих, блакитних меншин.

сім'я Пугачової
Сім’я Пугачової

Але тією краплею, яка переповнила чашу, стало те, що Бузова зачепила святе – дітей Пугачової і Галкіна. Вона сказала, що носяться з ними, як з геніями, а по суті – нічого особливого.

Тут уже не витримав Філіп Кіркоров і теж вліз в полеміку, хоча у нього з Бузовою були хороші відносини і навіть кілька спільних номерів. Філіп Бедросович, який сам батько двох геніальних дітей, раптом підтакнув Пугачової, з якою посварився вже скоро рік: він порадив Ользі “сидіти в ведучих і не лізти в співачки”.

Кіркоров і Бузова більше не друзі
Кіркоров і Бузова більше не друзі

А де Кіркоров, там і Басков. Тут же підключився Сергій Сосєдов і видав свою думку про таланти Бузової, яка раптом стала претендувати на участь в Євробаченні 2021:

Вона дуже погана, абсолютно бездарна, фальшиво співає. Я думаю, що у неї немає шансу, хоча в нашому сьогоднішньому світі, де процвітає абсурд і маразм, може бути все

Сергій Сосєдов вважає Бузову бездарної
Сергій Сосєдов вважає Бузову бездарою

Інсайдери говорять, що у вузьких колах Пугачова дуже зло сказала, що Бузова “як злетіла, так і скоро впаде”.

Поки відповіді від Ольги Ігорівни немає, але те, що вона дістала всіх – ясно, як білий день.

Конфлікт Пугачової і Бузової набирає обертів
Конфлікт Пугачової і Бузової набирає обертів

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.