Олег Винник і його загадковий горбок в штанях: чому “король вовчиць ” полюбляє обтягуючі штани?

Відомий співак Олег Винник, який зі своїми концертами об'їздив всі найвіддаленіші куточки країни, точно знає чим заманити свою цільову аудиторію.

Його концерти збирають цілі стадіони, а оголошення про майбутній захід зривають зі стовпів, щоб повісити вдома на стіні. У чому ж його секрет популярності? Перше – це, звичайно ж, душевні пісні про кохання і людські взаємини, які мають попит у більшості жінок, на яких він орієнтується. А друге – це бездоганний зовнішній вигляд.

Олег Винник знає, чим підкорити “вовчиць”

Тіло у Олега Винника дійсно дуже спортивне, привабливе і молоде

А ще – Олег постійно (ну практично) виступає в сильно облягаючих штанях. На його думку, такий образ надає йому мужності, а обтягуючі чорні штани вигідно підкреслюють його чоловічу гідність.

З таким стилем він з’являвся не тільки на сцені у власних гастрольних турах, а ще й на паркеті програми “Танці з зірками “. Там він ніжно, і одночасно пристрасно затискав Олену Шоптенко, що шанувальники подумали – між ними виразно пробігла якась іскра.

Шкіряні штани або джинси в обтяжку – це те, в чому король музики і песець для вовчиць відчуває себе зручно. Більшість аудиторії приймають його таку моду, а ось дехто жартує, мовляв, так “краще видно горбок в штанях “.

Сам Олег на таку критику і жарти уваги не звертає, і продовжує здолати наповал фанаток в підлозі розстебнутій сорочці і шкіряних штанях.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.