“Наташа теж хлопчиків зняла “: Тарзана спритно провчили за зраду Корольовій

Танцюрист Сергій Глушко, більше відомий як Тарзан, нарешті зміг реабілітуватися перед дружиною і поїхав відпочивати.

До відпочинку він вибрав досить цікаве місце – полетів в Африку. Про це сам Тарзан повідомив в своєму Інстаграм-блозі. Там він в яскравій футболці з екзотичним принтом позує на тлі місцевої природи.

Тарзан полетів відпочивати без Наташі Корольової: як би знову не загуляв

Про те, що гулящий чоловік Наташі Корольової знову може піти “гуляти “, шанувальники відразу почали говорити в коментарях. Адже, судячи з поведінки танцюриста, йому таке не чуже.

До слова, на всіх фото Сергій Глушко виглядає щасливим і відпочив, що ще раз підтверджує версію про те, що він відпочиває в компанії якоїсь чарівної супутниці.

За день пост Тарзана зібрав майже 3 тисячі лайків. У коментарях йому залишили масу компліментів. Не обійшлося і без слів критики. В основному, весь негатив направлений на те, що він вже образив один раз свою дружину, і тепер може зробити це ще раз.

Детальніше про зраду Сергія Глушка ви можете дізнатися в нашому відео, де ми зібрали всю інформацію про коханку Тарзана Анастасії Шульженко. Як виявилося, це маловідома актриса, яка за однією з версій просто вирішила пропіаритися на відомих іменах, які знають мільйони людей по всьому світу.

Поки Тарзан відпочиває, Наташа Корольова працює над випуском наступне пісні. Як думаєте, чи буде вона присвячена сімейним відносинам і неприємностей в житті артистів?

Варто відзначити, що прихильники почали говорити, що поки Тарзан вирушив на курорті, Королева запросила до себе в будинок незнайомих чоловіків. Імовірно, вони виступали у неї на закритій вечірці. Але ніхто не знає до чого дійшла справа.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.