Як живе Ані Лорак та скільки вона заробляє? Розорила колишнього Мурата Налчаджиоглу і тепер ні в чому собі не відмовляє

Доходи знаменитостей дозволяють їм жити розкішним життям і українська співачка Ані Лорак в цьому плані не виняток. Сьогодні ми розповімо, як вона живе та скільки заробляє.

Героїня нашої сьогоднішньої статті володіє унікальним тембром і незабутньою манерою подачі своєї творчості. Саме тому вже більше десятиліття вона тримається на лідерських позиціях рейтингу представників вітчизняного шоу-бізнесу.

Завдяки природному таланту і грамотній продюсерській роботі Кароліна входить в десятку найбільш високооплачуваних виконавців Росії, де вона живе і працює останні кілька років.

Ани Лорак позирует на фоне своего особняка
Ані Лорак позує на тлі свого особняка в Підмосков’ї

Не можна не сказати, що на виступах Лорак не економить і кожен її концерт супроводжується по-справжньому феєричним шоу. Саме тому левова частка доходів йде знову в творчість — на нові кліпи, розкішні сценічні образи і програми.

Выступление Ани Лорак
Виступ Ані Лорак

До пандемії в рік Ані давала не менше 60 концертів, заробляючи за цілий гастрольний тур до 3 мільйонів доларів при заробітку за один близько 50 тисяч. Що стосується корпоративів, то якщо ви хочете, щоб вона виступила на вашому святі, доведеться розщедритися, адже гонорар складає від 25 до 30 тисяч євро.

Не варто сподіватися, що за такі гроші співачка буде танцювати перед замовником весь день — цієї суми вистачить, щоб Лорак дала шоу разом з балетом і музикантами тривалістю в 45-60 хвилин. За окрему плату вона також може провести заходи, тобто виступити в ролі ведучої.

Ани Лорак у себя дома
Ані Лорак у себе вдома

Судячи з Instagram знаменитості, вона змогла заробити на розкішний заміський особняк, виконаний в стилі замку, який виглядає не гірше маєтку Пугачової і Галкіна. Знаходиться він в елітному селищі Agalarov Estate в Московській області. По сусідству з Ані живуть Стас Михайлов, Анастасія Волочкова та Дар’я Донцова.

Ани Лорак позирует на фоне своего особняка в Подмосковье
Ані Лорак позує на тлі свого особняка в Підмосков’ї

Крім того, у неї є двокімнатна квартира на Хрещатику, дворівневі апартаменти в центрі української столиці, де вона жила з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, а також заміський будинок під Києвом.

Більше цікавого про життя Кароліни дивіться у відео:

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.