Тіна Кароль, Юрій Горбунов та Олег Винник вийдуть на паркет “Танців з зірками ” разом з учасниками: якими будуть тріо

Уже цієї неділі відбудеться півфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». У недільному випуску телеглядачів чекає багато сюрпризів.

У 13 випуску «Танців із зірками» стануть відомими імена 2 головних претендентів на перемогу в танцювальному шоу. Вперше в історії проекту на танцювальний паркет разом з учасниками вийдуть ведучі шоу Тіна Кароль і Юрій Горбунов. Про це повідомили на офіційній сторінці шоу в Інстаграм.

Красуня Тіна Кароль станцює пристрасну румбу разом з Юлією Саніною та Дмитром Жуком. Незмінний ведучий Юрій Горбунов станцює ритмічний квікстеп разом з екс-віагрянки Надією Мейхер та Кирилом Васюком. Варто відзначити, що танцювальний номер для Горбунова стане справжнім дебютом. Вся країна в передчутті цього номера. А ось партнером для третьої пари учасників Санти Дімопулос та Максима Леонова стане Олег Винник. Саме він в 13 ефірі стане провідним балкона, а компанію йому складе Ольга Фреймут. Тріо станцює пристрасне танго.

Спеціальними гостями 13 випуску стануть співак LAUD і Іван Дорн. А улюбленець жінок Олег Винник не тільки станцює з учасниками танго, але і виступить з піснею.

Схожі статті

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.