Провідну ТСН висміяли за те, що вона забула надіти туфлі: казус в прямому ефірі з Соломією Вітвіцькою

Телеведуча Соломія Вітвіцька - одна з найпопулярніших в Україні.

Прославилася на всю країну вона завдяки своїй роботі на “плюсах “, де ставала ведучою новин, журналістом різних рубрик, і навіть вела гламурні новини про шоу-бізнесі. Зараз Соломія є провідною вечірнього випуску новин. Нещодавно під час однієї з програм трапився казус – камера під час прямого ефіру зняла, як Вітвіцька під столом зняла туфлі і сиділа босоніж.

Уважні глядачі і фоловери помітили цю деталь, і написали в коментарях Соломії

Однак писали не з метою докору, а скоріше слів підтримки. Соломія Вітвіцька оцінила це, і помітила, що в ефірі часто трапляються казуси, просто вони не завжди помітні глядачам. І це – одна з тих деталей.

“Так, жінки знімають взуття під столом, особливо якщо вона на високих підборах. Я думала, ви менше уважні. Але спасибі вам за слова підтримки “, – написала телеведуча у своєму Фейсбук-акаунті.

Також вона повторно виклала відео з тим самим моментом, де залишилася без взуття. Вона додатково подякувала тим, хто писав не гидоти, а приємні слова підтримки.

Забула і не взула.Нова студія, нові туфлі, високі підбори. Жінки часто під столом знімають туфлі з підборами. Казуси…

Posted by Соломія Вітвіцька on Thursday, November 19, 2020

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.