Михайло Боярський заявив, що піде працювати таксистом, якщо залишиться без грошей

Колись найвідоміший актор і один з найзнаменитіших мушкетерів країни залишився біля розбитого корита.

Як і інші трудівники індустрії кіно і шоу-бізнесу, Боярський в карантин залишився без роботи, відповідно, і без грошей для себе і своєї сім’ї. Така ситуація, а ще те, що карантин може тривати ще довго, змушує популярного актора на радикальні заходи – піде працювати таксистом.

Актор Михайло Боярський прокоментував безгрошів’я зірок

У своєму Інстаграм-блозі він заявив, що зірки буквально змушені шукати в таких умовах джерела якихось додаткових доходів, але, на жаль, не у всіх є така можливість. А держава і малозабезпеченим допомогти не може, не те, що зіркам.

Михайло Боярський
Михайло Боярський

Боярський в можливу роботу в службі таксі не бачить нічого поганого. Упевнений – чоловік не повинен ходити з простягнутою рукою, а повинен забезпечити себе і своїх рідних будь-яким способом, не порушуючи закон, звичайно.

«Звичайно, артисти, які в такий непростий час втратили свій основне джерело доходу, потребують допомоги. Але я б цієї допомоги не чекав, а якби вона і була, то напевно не зміг би її прийняти. Знайшов би якісь шляхи заробітку. Перше, що в голову приходить – пішов би водити машину », – заявляє легендарний мушкетер Михайло Боярський.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.