Вагітні Тіна Кароль, Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Ані Лорак: таємні подробиці з життя зірок, які так довго приховували від ЗМІ

Тіну Кароль, NK, Надю Дорофєєву і Ані Лорак мало не кожен місяць звинувачують в тому, що вони приховують від публіки вагітність.

Якщо перерахувати скільки разів вони за все, на думку шанувальників, вагітніли, то населення України б збільшилася на третину. Це, звичайно, умовно, але на сайтах і рубриках про шоу-бізнесі нерідко з’являються заголовки про чергову вагітність зірок.

Чому це відбувається? Причина одна – вони приховують своє особисте життя, і насправді не такі відкриті з аудиторією, як хотіли б шанувальники. Ось окаті фанати і додумують всякі небилиці.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

У випадку з Настею припустити те, що вона вагітна – вкрай нескладно. У неї нестабільний вага, і коли вона набирає пару кг, це стає чітко видно у неї в області живота.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва на газоні
Надя Дорофєєва на газоні

Ця худенька зазвичай носить обтягуючі сукні, короткі шорти і топи. А останнім часом вона перейшла на більш жіночний одяг і оверсайз, тому шанувальники і припускають, що вона може бути вагітна. Хоча сама Надя в інтерв’ю не раз говорила, що поки вони з Володимиром Дантесом дітей не планують, тому що обидва активно займаються своєю кар’єрою.

Тіна Кароль

Тіна Кароль - еталон жіночності і краси
Тіна Кароль – еталон жіночності і краси

Після того, як у неї помер чоловік, Тіна довгий час була одна. Але недавно, після десятого сезону шоу “Голос країни. Діти ” у неї з’явився залицяльник. Знову таки, це шанувальники на підставі загравань Дана Балана вирішили, що зараз вони разом з Тіною Кароль.

Вона навіть сама підливала масла в вогонь, виклавши відео, де незнайомий чоловік на тлі запитує у Тіни “Коли народиш від Балана? “, А та лише посміхається.

Ані Лорак

Ані Лорак вагітна
Ані Лорак вагітна

Майже заміжня жінка, яка раз у раз з’являється в обтягуючих нарядах, через які простежується кругленький животик. Чим не привід припустити про прийдешні пологах? Звичайно, Ані Лорак свої відносини не коментує, однак світить кільцем на кожному фото.

Тим більше, її старша дочка вже підросла, тому можна подарувати їй братика або сестричку.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.