Зі сльозами на очах: Як Євгенія Власова вперше розповіла правду про свій “онкозахворювання “

Українська співачка Євгенія Власова підкорила публіку своїм неймовірно красивим сильним голосом. Її кар'єра йшла вгору, як раптом вона пропала. З'явилися чутки - у Власової онкологія, вона лікується.

Все почалося влітку 2009 року, тоді Власова якраз розлучилася з продюсером ВІА Гри Дмитром Костюком, але її кар’єра стрімко злітала. І раптом, як грім серед ясного неба – красуні зробили жіночу операцію і призначили курс хімітерапіі. Новина, звичайно, всіх шокувала – молода, красива, успішна – і така біда!

Євгенія Власова з Дмитром Костюком і донькою Ніною
Євгенія Власова з Дмитром Костюком і донькою Ніною

Всі жаліли Євгенію, окремі заздрісники зловтішалися. А потім про неї практично забули. Знову хвилю інтересу підігріло поява восени на публіці в шапочці, під якою не проглядалися пишне раніше волосся співачки.

Євгенія Власова, Ірина Білик і Тетяна Недєльська
Євгенія Власова, Ірина Білик і Тетяна Недєльська

Не витримавши нескінченних питань і пліток навколо себе, в один день Власова вийшла в люди без шапочки, з коротким їжачком на голові і зі сльозами на очах в інтерв’ю газеті “Бульвар” зізналася, що навесні перенесла складну операцію, після якої пройшла три курси хіміотерапії, через яку і втратила своє розкішне волосся. Оплатити лікування їй допомогли подруги Ірина Білик і Тетяна Недєльська, які зібрали потрібну суму. Але, повідомила Власова: все добре, я повертаюсь до роботи – і вже у вересні дала сім сольних концертів.

Євгенія Власова дає інтерв'ю Гордону
Євгенія Власова дає інтерв’ю Гордону

Публіка знову розділилася на кілька таборів: одні захоплювалися силою духу молодої співачки, вимагали допомогти їй. Інші не вірили і вважали, що це такий вид піару, щоб повернути увагу глядачів, і що вона виглядає занадто квітучої, як для людини з таким діагнозом.

Як би там не було, але час ішов, дочка Ніна (від Дмитра Костюка) вже повнолітня – і тут знову шокуюче одкровення: Євгенія Власова сказала, що вона вже 10 років носить на собі цей страшний вантаж і хоче раз і назавжди поставити всі крапки над “і” – раку у неї немає і ніколи не було!

Євгенія Власова з підростаючої донькою
Євгенія Власова з підростаючої донькою

Такий пост відчаю з’явився в Інстаграмі співачки восени 2019 року. Вона пояснила – так, операція була, хімія теж була, але не з приводу онкології, а просто в профілактичних цілях. Коли стало зрозуміло, що пухлина була доброякісна, курс відразу припинили.

Вона додала, що велика частина того, що про неї писали – журналістські вигадки, вона навіть судилася з деякими відомими виданнями і змусила їх видалити недостовірні пости, в яких сказане нею перекручувати.

І пояснила, чому так довго мовчала – все заради тих хворих людей, які завдяки її прикладу, вірили в одужання. Вона для них була як промінь надії.

Але всьому є межа і жінка більше не хоче жити з таким вантажем на плечах. І додала, що інтерв’ю давати більше ніколи не буде, тому, що журналістам більше не вірить (її пост в кінці статті).

В середині листопада знову в ЗМІ з’явилася інформація, що Євгенія в лікарнею. Це підтвердила її мама:

 ""

Більш нової інформації про стан співачки немає. Її останні пости в Інстаграмі датовані кінцем жовтня.

Ось те саме визнання Євгенії Власової.

 

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.