Джамала показала зворушливі знімки синів і відео як дідусь наспівує малюкові колискову

Джамала відвезла дітей і батьків на відпочинок в теплі краї - нехай зміцняться перед зимою.

Україну повільно засипає снігом, а в Єгипті все так же сонячно: саме на цей курорт вирушила відома співачка Джамала разом з сім’єю. Вони вибрали невелике місто на березі Червоного моря під назвою Марса-Алам і чисто публікують звідти сімейні фото разом з історіями про відпустку.

 ""
Найбільше контенту дає своїм шанувальникам сама Джамала – вона регулярно знімає на короткі відео своїх синів. Старший, Емір-Рахман, вже вміє плавати сам, так що миготить переважно в воді. А ось молодший малюк, якого батьки назвали Селімом-Гіраєм, ще занадто маленький, щоб плавати в морі.

 ""

В одному з роликів Джамала відобразила зворушливий момент, коли її тато наспівував онукам традиційну кримсько-татарську мелодію.

У другий день виконавиця здивувала читачів новиною – їй вдалося на цьому ж курорті зустріти іншу українську співачку, народну улюбленицю Ніну Матвієнко. Виявилося, що народна артистка відпочиває в тому ж готелі, що і родина Джамали.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.