Вагітна Мер’єм Узерлі натякнула на продовження «Величного століття»: Хюррем Султан повертається

Вагітна зірка серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі натякнула на його продовження через кілька років після завершення.

Героїня нашої сьогоднішньої статті виконала в історичній драмі роль Хюррем Султан, яка і зробила її по-справжньому відомою.

Непокірна Роксолана завоювала серця глядачів з усього світу практично відразу, тому зараз саме Мер’єм в своєму серіальному образі є еталоном жіночої краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Розкішна Хюррем Султан

Зараз актрисі 37, вона виховує шестирічну дочку Лару від минулих відносин і готується до появи другого малюка, імовірно в січні 2021-го. Його батько — американський підприємець, який зробив Мер’єм Узерлі пропозицію руки і серця. Імені обранця знаменитість не розкриває, живе пара в Берліні.

Мерьем Узерли с дочкой Ларой
Мер’єм Узерлі з донькою Ларою

Днями вона влаштувала серед шанувальників великий переполох, опублікувавши у себе в Instagram фотоколаж з собою в різних образах, включаючи і Хюррем Султан. Треба сказати, що ажіотаж викликала не сама публікація, а підпис до неї:

«Далі буде. З нетерпінням чекаю» (To be continued. Looking forward), — написала зірка.

Підписники відразу припустили, що Мер’єм таким чином натякає на майбутнє продовження серіалу про кохання султана Сулеймана і його наложниці Роксолани. Втім, не виключено, що Мер’єм Узерлі просто показала фанатам, що в її кар’єрі будуть ролі не гірше тих, що зображені на колажі.

Мерьем Узерли
Мер’єм Узерлі

До речі, у 2013-му героїня статті кинула зйомки «Величного століття» і поїхала додому до Німеччини. Тоді до закінчення третього сезону залишалося дозняти всього кілька серій. Причиною такого рішення актриси стала сильна фізична і психологічна перевтома.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.