Джамала розповіла про свою першу роботу: шлях співачки від посудомийки до номінантки на премію Греммі

Відома українська співачка Джамала поділилася спогадами дитинства і розповіла про свою найпершу роботу. Зіркою вона стала далеко не відразу.

Героїня нашої сьогоднішньої статті домоглася небувалих висот у вітчизняній індустрії музики. Її кар’єра почала набирати обертів після перемоги на конкурсі «Нова хвиля». Наступним злетом для виконавиці стало перше місце на «Євробаченні 2016», після якого їй присвоїли звання Народної артистки України.

Джамала на Евровидении
Джамала на Євробаченні

Зовсім недавно стало відомо, що пісня з вокалом Джамали номінована на престижну премію Греммі. Йдеться про саундтрек до фільму «Євробачення: Історія вогненної саги», де її голос звучить частіше за інших. Ця композиція конкурує в номінації з треками до «Холодного серця 2» і «Кролика Джоджо».

Про це знаменитість розповіла ще тиждень тому у себе в Instagram, а на цей раз вона посвятила шанувальників у подробиці свого дитинства і першого працевлаштування.

Розповідь Джамала почала з того, що батьки привчали їх зі старшою сестрою Евеліною до праці з юних років. Дівчата ніколи не сиділи склавши руки — то прибирали вдома, то допомагали на городі, то навіть пасли баранів. Крім того, героїня статті була «головною по посуді».

«Усі ж діти миють посуд? Ну, пару тарілок після вечері, чашку за собою. У мене ж бували дні, коли я мила 150 і більше тарілок за день, стільки ж вилок, ложок, кілька сковорідок, каструль, казан для плову… Гарячої води не було», — згадує співачка.

Джамала на виступі в честь Дня незалежності
Джамала

Згодом вона стала не просто допомагати, а по-справжньому працювати:

«Моїм першим місцем роботи було наше сімейне кафе, де я знову була головною з миття посуду. Брудні тарілки та інше кухонне начиння мчали зі страшною силою! Рукам було боляче від води і миючих засобів, вони були в тріщинах. Я плакала, але продовжувала мити, а батьки підбадьорювали і мотивували, що я мию посуд краще за всіх».

У такому режимі майбутня зірка працювала щоліта і заробляла власні гроші. Джамала рада, що пройшла таку школу, але тепер вона ще більше щаслива, що може дозволити собі посудомийну машину.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.