Не тільки один Олег Винник: Всі таємні і явні партнери Олени Шоптенко на паркеті та в житті Ексклюзив

Хореографа Олену Шоптенко знає вся Україна і важливу роль в цьому зіграли «Танці з зірками». Про особисте життя танцівниці відомо небагато, хоча цікавить воно багатьох.

До редакції «Одна минута» потрапили ексклюзивні фото, які раніше ніде не публікувалися. Ми дізналися, хто на них зображений і вирішили розповісти про це вам.

Героїня нашої сьогоднішньої статті корінна киянка, бальними танцями вона почала займатися ще в дитинстві. Як це часто буває, наполеглива праця і постійні тренування дали свої плоди — вже в 13 років Олена завоювала титул чемпіонки Києва, а в 19 вона стала чемпіонкою світу з десяти танців латиноамериканської програми серед молоді.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Таких висот їй вдалося домогтися разом з партнером Володимиром Гончаровим. З ним же через рік на рахунку Шоптенко з’явилося ще одне чемпіонство, правда українське.

Алена Шоптенко и Владимир Гончаров
Олена Шоптенко та Володимир Гончаров

Не можна не сказати, що це заслуга не тільки танцюристів, а й їх тренера — Віталія Григоровича, який є керівником танцювально-спортивного клубу «Астра», суддею вищої категорії Асоціації спортивного танцю та членом Всесвітньої танцювальної ради.

Алена Шоптенко со своим тренером
Олена Шоптенко зі своїм тренером

Незабаром Олена засвітилася на телебаченні, причому перша ж її поява на блакитних екранах стала феєричною, адже разом з актором, коміком і тепер президентом країни Володимиром Зеленським вона здобула перемогу в першому сезоні «Танців з зірками».

Алена Шоптенко и Владимир Зеленский
Олена Шоптенко та Володимир Зеленський

Мало хто знає, але хореограф також брала участь в іншому танцювальному проекті на телеканалі 1+1 під назвою «Танцюю для тебе-2» зі співаком Василем Бондарчуком.

Алена Шоптенко и Виталий Бондарчук
Олена Шоптенко та Василь Бондарчук

На той момент Шоптенко зустрічалася з телеведучим Ігорем Посипайко. Їхні стосунки тривали два з половиною роки, а сам Ігор в одному зі своїх інтерв’ю розповідав, що навіть планував одружитися на танцівниці, однак не склалося — вони розійшлися.

Игорь Посыпайко и Алена Шоптенко
Ігор Посипайко та Олена Шоптенко

До речі, в «Танцюю для тебе-2» брав участь і майбутній чоловік героїні статті Дмитро Дікусар. Чутки про їхній роман з’явилися практично відразу після розставання з Посипайко.

Алена Шоптенко и Дмитрий Дикусар
Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

У 2013-му хореографи одружилися і влаштували неймовірно красиве весілля в Грузії, але їх шлюб протримався всього 3 роки, а незабаром після новини про розлучення Олена закрутила роман з бізнесменом Олексієм Івановим. Зараз вони одружені і виховують спільного сина Олексія.

Алена Шоптенко с мужем и сыном
Олена Шоптенко з чоловіком і сином

Втім, з появою в житті Шоптенко Олега Винника публіка засумнівалася в тому, що танцівниця зможе перед ним встояти. Проте після вильоту з «Танців» вони перестали проводити час разом.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Серед інших партнерів зірки, яких ми не згадали, варто назвати Максима Неліпу, Ахтема Сеітаблаєва та Олексія Яровенко.

Алена Шоптенко с Максимом Нелипой, Ахтемом Сеитаблаевым и Алексеем Яровенко
Олена Шоптенко з Максимом Неліпою, Ахтемом Сеітаблаєвим та Олексієм Яровенко

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.