Від крижаного дощу в Києві постраждав навіть Олег Винник: ковзав як на ковзанах

Улюбленець вовчих в своєму Інстаграм показав наслідки крижаного дощу в Українській столиці.

Олег Винник виклав відео, як він біжить по вулиці з парасолькою і ковзає, так як на асфальті товстий шар льоду.

 "Скріншот

Скріншот з Інстаграма Олега Винника
Скріншот з Інстаграма Олега Винника

Таке явище кияни почали спостерігати ще 10 грудня, коли пішов крижаний дощ

Це створило справжній колапс на дорогах і тротуарах столиці. У зв’язку з цим різко збільшилася кількість аварій на дорогах, а пішоходи стали частіше приїжджати в травмпункти, адже ситуація на дорогах і на тротуарах однакова. Деяким навіть довелося вставати на годину раніше, щоб дістати свої машини з крижаного полону.

Постраждав і телеведучий Юрій Горбунов, у якого по льоду на спуску мало не покотилася машина. Але його врятував його сусід і кум Олексій Потапенко (репер Потап), який посипав йому дорогу сіллю.

Дороги в Києві через дощ і морозу вкрилися шаром льоду. Городяни скаржаться, що по вулицях практично неможливо ходити, на дорогах колапс. Через ожеледицю в столиці зросла кількість ДТП, тому пішоходів і автомобілістів просять бути максимально акуратними.

Як довго буде така погода – невідомо.

Але Олег Винник може дозволити собі витрачати час на подібні забави, адже найближчі концерти він скасував через пандемію коронавируса і майбутнього повного локдауна. Але в зв’язку з цим не припинилися репетиції і зустрічі з його улюбленої Таюне, з якої їх вже сватають не перший місяць і навіть не перший рік.

Шанувальники хочуть знати правду – чи зустрічається неймовірно красивий і харизматичний співак з кимось? Але поки він тримає подробиці свого особистого життя в найсуворішому секреті.

Однак з’явилася інформація, що напередодні нового року Олежка буде готовий зробити пропозицію своїй обраниці і показати її всій Україні. А поки він тільки катається по льоду в очікуванні скасування карантину, щоб знову повернутися до своїх улюблених шанувальникам і співати.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.