Маша Єфросиніна завела публіку запальними танцями у вогняній червоній сукні

Популярна телеведуча Марія Єфросиніна показала грайливе відео, де вона танцює і показує свої наряди.

За сценарієм, Марія спочатку виходить і сідає на великий стілець в домашніх штанах і оверсайз худі, позіхає, а потім кілька разів махає ногами. І тут бац – сонна Маша Єфросиніна перетворюється в красуню в чорних панчохах і вогненному червоній сукні, яка танцює, пускає повітряні поцілунки і не сидить на місці.

У коментарях до відео суддя шоу “Топ модель по українськи ” Соня Плакидюк написала, що Марії дуже йде ця сукня.

Сама ж автор завзятого відео в описі запитала як її передплатники сьогодні планують провести свій день – як перша Маша (сонна і в домашньому вбранні), або як друга (красива леді з грайливим настроєм).

За кілька годин відео на сторінці Маші Єфросиніної подивилися більше півсотні тисяч чоловік.

Хто така Маша Єфросиніна?

Телеведуча, громадський діяч, волонтер, активіст, який займається боротьбою з насильством в сім’ях, засновник величезного проекту Charity weekends, блогер.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Їй 41 рік, вона народилася в Керчі. Зараз живе і працює в українській столиці – Києві. Маша заміжня, виховує двох дітей.

У неї є свій Ютуб-проект “Іспит “, на який вона запрошує своїх друзів-зірок і задає незручні питання.

Чоловіка звуть Тимур Хромаєв, йому 45 років, він бізнесмен і не дуже публічна особа, з’являється на публіці дуже рідко, і, в основному, в компанії своєї дружини. Дітей звати Нана і Олександр, все народжені від одного чоловіка – Тимура.

На телебаченні – з 19 років. Дебютувала на УТ-1 в програмі “Щасливий дзвінок “. Всього за кілька років Маша добилася великої популярності, і зі своїм партнером по ранковому шоу “Підйом ” на Новому каналі Юрієм Горбуновим у 2002 році була удостоєна премії Телетріумф у номінації “Найкраще телевізійне шоу “.

Сьогодні Маша Єфросиніна вважається однією з небагатьох селебреті українського шоу бізнесу, хто б не фігурував в скандалах. По крайней мере, публічно.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.