Дружина Горбунова Катерина Осадча показала себе без косметики: шанувальники не впізнали, на кого схожа?

Відома телеведуча Катерина Осадча, яка, за сумісництвом, ще є дружиною іншого талановитого телеведучого Юрія Горбунова, засвітилася без косметики.

Як відомо, зірки завжди переживають з приводу свого зовнішнього вигляду, і хотіли б, щоб вони завжди виглядали блискуче і яскраво перед своїми шанувальниками.

Але є і ті, які готові відверто зізнатися – є і зморшки, і прищі, і нерівності, і не завжди здоровий колір шкіри. Таке від публіки вони не приховують, тому викладають фотографії і відео в Інстаграм без масок і фільтрів.

Осадча не приховується від шанувальників

Телеведуча Катерина Осадча, яка славиться своїм високим зростом і неординарними капелюшками, саме з таких людей, які абсолютно не приховують свого істинного натурального особи. Тому Катя виклала у себе в Instagram фото, де показала, як її гримують перед черговою зйомкою.

Що саме це було за зйомка? Дружина Юрія Горбунова не призналася. Однак, імовірно, це або сліпі прослуховування 11 сезону шоу “Голос країни “, або черговий новорічний концерт, який зараз активно знімають представників різних медіахолдингів і телеканалів.

На фото видно, що навіть без макіяжу і тональної основи у Катерина Осадчої досить рівна шкіра і світле обличчя, а ще – здоровий блиск і немає мішків під очима.

Катерину Осадчу не впізнали без макіяжу
Катерину Осадчу не впізнали без макіяжу

Напевно, її чоловік Юрій Горбунов зараз би їй позаздрив. Адже у нього мішки під очима є (ще й які!), Особливо після того, як йому до пізньої ночі доводилося вести шоу “Танці з зірками “.

Шанувальники свої коментарі під публікацією не написано, оскільки вона була розміщена в розділі “Історії “. Але по фото видно, що Катерині Осадчій можна зробити тільки компліменти – після двох пологів і стількох років на сцені вона виглядає просто блискуче – готова дати фору будь-яка 20-річні моделі.

А ще, всі шанувальники хвалять фігуру Катерини Осадчої. Природно, вона струнка, і пишається своїм високим ростом. Осадча навіть вища за свого чоловіка. Завдяки такій осикою талії вона може приміряти абсолютно будь-який наряд, і буде виглядати в ньому просто чудово. Тепер фанатам цікаво що ж вона надіне на Новий рік, і де буде його святкувати.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.