Тарабарова показала себе на дев’ятому місяці вагітності та свої пологи: пішла по стопах Анни Саліванчук

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова випустила дев'ятий випуск шоу "Декрет вже не секрет ".

Руда вокалістка в цьому році оповістила про свою вагітність, і у вересні народила здоровеньку дівчинку. Це друга дитина в сім’ї Світлани. Під час вагітності вона практично не випадала з робочого графіка, і продовжувала займатися творчою діяльністю. Навіть знімала влоги-шоу “Декрет вже не секрет “.

Декрет Вже не секрет - шоу Світлани Тарабарової
Декрет Вже не секрет – шоу Світлани Тарабарової

Там Тарабарова розповіла про всі особливості другого материнства, про те, як конкретно вона переживала цей час, що їй далося складно, і які все таки були труднощі в її пологах.

Дев’ята серія Ютуб-шоу “Декрет вже не секрет ” розповідає про останній місяць, його особливості та пологах

Декрет Вже не секрет - шоу Світлани Тарабарової
Декрет Вже не секрет – шоу Світлани Тарабарової

Світлана Тарабарова вирішила повторити цифровий “подвиг ” своєї колеги Анни Саліванчук, яка в цьому році теж народила дитину. Анна зважилася провести прямий ефір зі своїх пологів. Знімав його чоловік.

Анна Саліванчук з Сватів народила
Анна Саліванчук з Сватів народила

Природно, все заборонені моменти Саліванчук приховала. За її словами, основним посилом було показати молодим дівчатам, що народжувати – це не страшно. І мотивувати дарувати нове життя.

Тарабарова, судячи з усього, теж вирішила взяти на себе цю благу місію. Більше можна буде побачити вже в середу в її блозі.

Варто відзначити, що Світлана Тарабарова під час своєї вагітності по-справжньому “геройствовать “, адже практично не випала зі звичного графіка, а через тиждень після пологів вже випустила новий альбом “Сонечко “, присвячений своєї дочки.

За час своєї сольної кар’єри Світлана Тарабарова вже записала два студійні альбоми – “Мир всім ” і “Вірю.Знаю “, а також зняла ряд відеокліпів на свої пісні.

На думку слухачів і критиків, кращі пісні Тарабарової – це:

  • “Маніфест “.
  • “Добре з тобою “.
  • “Літай “.
  • “Добре серце “.
  • “Цунамі “.
  • “Ніколи знову “.

Тепер Тарабарова готує нові сюрпризи для своїх фанатів. Подейкують, вона буде брати участь в якомусь масштабному новорічному концерті і навіть виступить після бою курантів. У всякому разі, такі очікування в коментарях покладають на неї шанувальники.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.