Зірки-зрадники, які переїхали жити в Росію: Брежнєва, Ротару, Лобода і Повалій

Незважаючи на війну між Україною і Росією, яка розгорнулася на Донбасі, ці зірки переїхали жити в Росію. Вони часто пишуть про те, що люблять свою Батьківщину, правда, здалеку.

Таїсія Повалій

Таисия Повалий живет в России Таїсія Повалій живе в Росії

Українська співачки Таїсія Повалій переїхала в Росію близько 4 років тому. Вона яро підтримувала біглого президента України Віктора Януковича, коли він таємно полетів з України в РФ, вона пішла за ним. Цікавий факт: нещодавно Таїсія Повалій випустила пісню українською мовою . Невже вона подумує повернутися в рідні краї?

Світлана Лобода

Светлана Лобода живет в Москве Світлана Лобода живе в Москві

І хоча Світлана Лобода називає себе людиною світу, живе вона в РФ. Українська співачка переїхала в країну до ворога після того, як її приватне життя зазнала критики з боку журналістів 1+1, які намагалися не законними шляхами потрапити на територію її заміського будинку поруч з Києвом. Деякі російські ЗМІ вже називають її російською співачкою. Коли немає свого, хочеться “віджати ” чуже, як з Кримом.

Ані Лорак

Ани Лорак живет в России Ані Лорак живе в Росії

Українська співачка Ані Лорак завжди дружила з російськими зірками. Її кум – Філіп Кіркоров. Коли почалася війна між Україною і Росією, вона виступила з неоднозначними заявами, після чого приватне життя зірки стала об’єктом критики і насмішок. Її концерти зривали, вона побоювалася за життя доньки, а в РФ, куди Ані поїхала, її зустріли з відкритим серцем (по славам співачки). Саме там вона і вирішила залишитися.

Софія Ротару

 "Софія Софія Ротару

Найобразливіший пункт в списку – улюблениця української публіки Софія Ротару. У неї є будинок в Україні, а також квартира в Росії (за інсайдерською інформацією). Цього року вона виступила з концертами і піснями в російських новорічних вогниках. Сумне видовище.

Віра Брежнєва

Вера Брежнева живет с Костей Меладзе в России Віра Брежнєва живе з Костею Меладзе в Росії

Віра Брежнєва – українська співачка, котора таємно вийшла заміж за Костянтина Меладзе, вона переїхала в Росію за чоловіком. Він пише музику і пісні для російських виконавців, він співпрацює з російськими каналами і більше заробляє грошей на чужій стороні. Творчість Віри Брежнєвої, як сольної співачки, не викликала ажіотажу в Україні, а там її запрошують виступати, не тільки через любов до музики. Більше з-за любові до її талановитого чоловіка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.