“Хочу дочку! “: Тіна Кароль відкрито заявила Дану Балану про свої наміри, тепер йому не відкрутитися

Тіна Кароль - одна з найвідоміших українських співачок. Її блискучій кар'єрі можуть позаздрити мільйони фанатів і сотні колег по сцені.

Однак у всіх є свої слабкі сторони і скелети в шафі. Не дивлячись на наявність натовпів фанатів і фанаток, Тіна Кароль ось уже багато років самотня. Хоча у неї був чоловік. Він помер сім років тому від страшної хвороби. Крізь переживання і біль, Тіна так і не змогла впустити в своє життя іншого чоловіка. Або змогла, але дуже таємно це приховувала.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Рік тому між Тіною Кароль і молдавським співаком Даном Баланом спалахнула пристрасть. На якому етапі зараз ці відносини насправді? Адже пліток і пересудів було більш ніж достатньо.

Факт 1: спочатку роман був публічним, і його все обговорювали. Артистам це не дуже подобалося

Тіна Кароль на "Голосі країни"
Тіна Кароль на “Голосі країни”

У 2019 журналісти заговорили про роман Тіни Кароль зі співаком Даном Баланом. Стосунки зав’язалися під час спільної роботи на шоу “Голос країни “. За словами виконавиці, Дан першим проявив ініціативу, і незабаром неприступна Тіна повірила в щирість почуттів і стала охоче відповідати на залицяння Дана. Факт 2: Тіна відкрито заявила – вже готова до нових відносин

Багато хто думав, що Тіна просто не готова впустити в своє життя чоловіка після тієї тяжкої втрати. Однак в інтерв’ю Катерині Осадчій вона цю новину спростувала, і чітко дала зрозуміти – в її житті є місце для чоловіка.

Факт 3: Кароль хоче народити дочку

Алла Пугачова і Тіна Кароль
Алла Пугачова і Тіна Кароль

Крім того, в цьому ж інтерв’ю Катерині Осадчій і її програмі “Світське життя ” українська співачка заявила – вже подумує про те, щоб завести собі дочка – і подарувати синові сестричку. Про це вона розповіла, коли показувала свій величезний сад на прибудинковій території.

Факт 4: І Тіна, і Дан дають непрямі натяки про свій зв’язок

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Цілком ймовірно, що цей натяк був однією з непрямих підказок про те, що все таки відносини з Даном Баланом у них є. До того ж, відверто Тіна Кароль не заперечує цей зв’язок, а лише натякає, що хотіла б залишити цей союз в таємниці.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Хоча і Дан Балан на каверзні питання Катерини Осадчої про Тіну Кароль відповідає з посмішкою, але неоднозначно. Так, в своєму інтерв’ю молдавський красавчик поділився, що весь карантин фактично провів на три країни – Молдову, Румунію, і, звичайно ж, України.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

 

Про те, у кого саме і з якою метою був в Україні – не ділиться, але, з його відповідей, це і так зрозуміло.

Хоча Дан все таки натякнув, що дивився випуски Танців із зірками, де Тіна Кароль була ведучою. Правда, не хворів за будь-яку пару, а просто включав подивитися, в якій сукні буде Тіна Кароль.

А наряди на Танцях із зірками у ведучої були далеко не найскромніші.

Факт 5: Продюсер 1 + 1 заявив, що “роман Дана і Тіни ” ні постановкою

Тіна Кароль і Володимир Завадюк
Тіна Кароль і Володимир Завадюк

Ясність в історію вирішив внести продюсер телеканалу 1 + 1 Володимир Завадюк, який зазначив – ніякого сценарію на цей рахунок прописано не було. А особисто він вважає цю історію – хімією, і казкою про красуню і чудовисько.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.