Катя Осадча в мереживній літньому платтячку з відкритим бюстом замерзла, але Юра Горбунов зігріє

Телеведуча Катерина Осадча в мереживній чорній сукні з відкритим декольте в розпал зими зухвало позувала для коханого чоловіка.

Її незвичайне плаття від українського дизайнера наробила галасу в мережі. Його вже не перший день обговорюють провідні модні критики і експерти. А Осадчої воно настільки йде, що око не відвести.

Особливо вигідно нове плаття виглядає на області декольте у Катерини: Юра Горбунов будинку напевно годинами задивляється

“Які недороблені справи закінчуєте? Я стою в пробках і всі плани летять шкереберть, рік такий і був), але було в ньому і багато хорошого “, – поміркувати Катерина Осадча у своїй передноворічній публікації.

 

Варто нагадати, що останні кілька днів робота над фінальними випусками шоу “Світське життя ” по справжньому кипіла. Вона записала інтерв’ю з багатьма українськими артистами, і поцікавилася їхніми підсумками року, а також планами на рік бика.

Більшість все таки зізналися – високосний рік був досить складним, і одна з головних складнощів – це коронавірусна пандемія, яка без розбору накрила весь світ.

Але зірки, та й звичайні люди, вірять, що з приходом нового року все стане краще.

Нагадаємо, 1-2 січня по 1 + 1 можна буде подивитися новорічні випуски шоу “Світське життя “. Там будуть інтерв’ю з Олегом Винником і Таюне, Тарасом Тополею і співачкою Альошею, Ганною Трінчер, Лідією Таран, Аллою Мазур, Ганною Кошмал, Євгеном Кошовим і іншими.

Також Телеканал 1 + 1 підготував кілька програм спеціально до Новорічного свята. Традиційно, це Новорічний Вечірній Квартал, який почнеться в символічне час – 20:21. Потім буде перерва на привітання президента Володимира Зеленського за 5 хвилин до півночі, і потім знову Новорічний квартал.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.