Віктор Павлік активно готується до батьківства: намагається заробити побільше грошей для вагітної дружини

Відомий український співак Віктор Павлік вирішив не зациклюватися на кар'єрі співака і спробував себе в незвичній сфері.

Зараз ім’я героя нашої сьогоднішньої статті очолює перші сторінки багатьох ЗМІ. Причиною цього стала новина про вагітність його молодої дружини Катерини Репяхової, на якій Віктор Франкович одружився навесні 2020-го, а загалом вони разом вже 5 років.

Пара вже знає стать майбутньої дитини, проте поки що вони тримають це в секреті, так само як і ім’я. Хоча раніше обраниця артиста розповідала шанувальникам про улюблені імена, серед яких цілком може бути і ім’я її первістка.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик заговорили про рекордну кількість дітей
Віктор Павлік з молодою дружиною

Павлік старший за дружину на 28 років, при цьому їх зовсім не бентежить така значна різниця у віці, про що Катя повідомила у себе в Instagram-stories. Відзначимо, вона для Віктора не тільки дружина, а ще й концертний директор.

Крім усього іншого, Репяхова активно розвиває свій блог в соціальних мережах, залучаючи до цього і знаменитого чоловіка.

Скриншот из Instagram Екатерины
Скріншот з Instagram Катерини

Останнім часом виконавець все частіше радує фанатів новими фото і відео, що він зробив і на цей раз. Так, нещодавно Віктор Франкович уклав контракт про співпрацю з популярною торговельною платформою, обличчям якої він як раз таки і став. Поки їх спільний ролик не вийшов на телебаченні, співак підігріває до нього інтерес в Instagram.

Віктор Павлик
Віктор Павлік

На опублікованих кадрах Павлік грає на гітарі, немов перебуваючи на небі в хмарах. Компанію йому склали дві дівчини-арфістки, а відбувається все це під пісню “O Fortuna” з легендарного фільму “Зоряні війни”.

Судячи з коментарів до посту, підписників мало цікавить робота Віктора, адже зараз всю увагу забрала на себе звістка про очікування дитини. Втім, це зовсім не дивно, враховуючи, що в серпні 2020-го артист переніс смерть молодшого сина Павла. Його життя забрала важка хвороба.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.