Ігор Кондратюк вперше показав свою сім’ю: “Щасливий в шлюбі “

Відомий продюсер і телеведучий, а також провідний легендарного шоу "Караоке на Майдані " Ігор Кондратюк багато в чому темна конячка шоу бізнесу.

Здебільшого це через те, що він дуже холодний і професійний критик, не любить говорити про особисте і завжди гостро відповідає журналістам, які хочуть поцікавитися у нього про щось сокровенне.

Тому той факт, що він показує сім’ю, так ще і в повному складі, дуже здивував і одночасно порадував шанувальників

Ігор Кондратюк – багатодітний батько. У нього є офіційна дружина, яку звуть Олександра Городецька.

Ігор Кондратюк і дружина
Ігор Кондратюк і дружина

Разом Ігор і Олександра виховують двох синів і дочку – Сергія, Данила і Поліну.

Ігор Кондратюк і діти
Ігор Кондратюк і діти

Коли шоу “Караоке на Майдані ” активно знімалося, старший син Кондратюка Сергій також був до нього причетний – працював асистентом режисера на цьому проекті.

Ігор Кондратюк і сім'я
Ігор Кондратюк і сім’я

Свою кар’єру в цій сфері продовжив і на іншій програмі, де був помічений його зоряний батько – в якості технічної команди на проекті “Х-Фактор ” на телеканалі СТБ.

Дочка Поліна Кондратюк навчається в столичній гімназії, захищала честь Київської збірної зі стрільби з лука на чемпіонаті України.

Ось кілька загальних фото Ігоря Васильовича з його сім’єю, надані різним інтернет-виданням з особистого архіву знаменитості.

Варто зазначити, що коли-то про Кондратюка ходили не дуже приємні чутки – пліткарі звинувачували його в тому, що той нібито зраджує дружині з молодою випускницею конкурсу “Х-фактор ” Аїдою Ніколайчук.

Ігор Кондратюк і Аїда Ніколайчук
Ігор Кондратюк і Аїда Ніколайчук

Однак і сам Ігор Кондратюк, і його рідні люди тільки посміялися над цим, відповівши, що вона справжній зразковий сім’янин і глава сім’ї, тому ніколи не став би підставляти під удар честь сім’ї.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.