Дан Балан привселюдно засвітився в компанії чарівної юної брюнетки: Тіна Кароль вже зовсім не мають значення

Поки численні шанувальники Дана Балана і Тіни Кароль все ще сподіваються, що пара возз'єднається, вони живуть своїм паралельним життям.

Тіна і Дан, судячи з усього, вже практично не спілкуються або ж дуже ретельно це приховують. Навіть коли Дан приїжджав до Києва для виступу на фіналі “Танців з зірками”, як кажуть свідки, вони з Тіною хіба що привіталися і все. І бути суддею “Голосу-11” Дан відмовився, а чутки твердять, що це ініціатива української красуні – взяти нових членів журі.

Тіна і Дан разом отримали престижну нагороду як “Краща колаборація” за 2020 рік за спільну пісню “Помнишь”, яку в розпал карантину вони виконали на мансарді будинку Кароль, де у неї музична студія.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

За останній рік і Тіна, і Дан не сиділи склавши руки. Кароль створила новий альбом, зняла унікальний кліп-трилогію, випустила цілий ряд цікавих аксесуарів та одягу, ювелірних прикрас в рамках свого бренду. До речі, взуттєва колекція, створена Тіною, отримала великий резонанс не тільки в Україні. А ще вона отримала іменну зірку на Алеї слави в Києві.

Тіна Кароль у іменної зірки
Тіна Кароль у іменної зірки

А Дан на деякий час зник зовсім, а потім з’явився з цілим портфоліо нових ідей, але за своєю звичкою, видає їх публіці порційно. Під завершення 2020 року Балан повідомив про створення власної Мерч-студії Monarda Studios, в рамках якої він буде далі виступати і просувати молоді таланти.

Дан Балан
Дан Балан

У фінальному випуску “Танців з зірками” він вийшов на сцену з молодою казахської співачкою Індірою Едільбаевою, суперфіналісткою “Голосу-10”, яка зараз виступає під сценічним ім’ям Indi. Разом з чарівною дівчиною Дан, як і пообіцяв в фіналі, створив пісню і записав спільний кліп, презентація якого відбулася 22 січня 2021 роки (подивитися ви можете в кінці статті).

Індіра з Даном Баланом на фіналі "Танців" 30.11.2021
Індіра з Даном Баланом на фіналі “Танців” 30.11.2021

В рамках презентації на своїй сторінці в Інстаграм Дан опублікував уривок з кліпу і показав обкладинку на музплатформах.

Дан Балан і Інді - обкладинка кліпу "Дихають любов'ю"
Дан Балан і Інді – обкладинка кліпу “Дихають про кохання”

До речі, в Казахстані дівчину не вважають вільною, так як вона вже другий рік живе (або жила?) з артистом Ерланом Байсабаровим. А перед тим юної Індірі приписували роман з іншою казахською зіркою – Алі Окаповим, з яким тоді неповнолітня дівчина постила фото з хештег і статусами “закохана”.

А ось і новий кліп Дана Балана:

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.