Вагітна дружина Віктора Павлика відкрито заявила про безгрошів’я через карантин

Через те, що в останній рік артистам не дають нормально виступати карантинні обмеження, багато хто з них втратили величезні гроші.

Зокрема, деякі артисти організовували концерти з половиною залу, а інші раз у раз що переносили, а потім і зовсім скасували заходи.

Український співак Віктор Павлик потрапив в число тих, хто втратив багато грошей через скасування концертів

Про це відверто заявила його вагітна дружина Катерина Репяхова, яка в цьому році в червні готується подарувати українському виконавцеві дитини.

Для Каті це буде первісток, а для Віктора – вже четверта дитина.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

В інтерв’ю програмі “Зоряний шлях ” Катерина розповіла про труднощі, з якими зіткнулася в якості фінансового директора українського співака.

26-річна дівчина зізнається, що чоловік готовий працювати за значно менші гонорари, ніж зазвичай.

А ось Катерина Репяхова проти такої самовідданості чоловіка – вона каже, що Віктор Франкович повинен відмовлятися від подібних пропозицій, щоб цінувати свою репутацію.

Катерина Павлик (Репяхова) вагітна
Катерина Павлик (Репяхова) вагітна

 

Віктор Павлик хапається за будь-яку можливість заробити в карантин

“Ми не те що в нулі, ми в дуже жорсткому мінусі. Можна порахувати, що в рік карантину ми як мінімум на 150 тисяч в мінусі щомісяця “, – зізналася Катерина Репяхова.

У зв’язку з таким серйозним кризою у фінансовому становищі сім’ї, Катерина Репяхова і Віктор Павлик навіть перенесли покупку власного житла – зараз і після народження дитини будуть продовжувати жити на орендованій проблеми.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Роман українського співака Віктора Павліка і його концертного директора, молодий Катерини Репяховой, обговорюється вже не перший рік. Але недавно в їх відносинах був новий виток – тепер вони чекають дитину.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.