Віктор Павлік зізнався, що планує з дружиною партнерські пологи, але боїться втратити свідомість

Співак Віктор Павлік чекає четверту дитину від 26-річної дружини Катерини Репяхової, яка є його концертним директором. Артист поділився переживаннями.

55 річний Віктор Павлік чесно зізнався, що він боїться і соромиться бути присутнім на пологах. Про це артист розповів у програмі “Світське життя з Катериною Осадчою” .

“Я жодного разу не був присутній. Не дай Бог ще втрачу свідомість. Не знаю, як на це все дивитися, ці пуповини, розрізання”, – прокоментував Павлік.

Незважаючи на те, що це буде четверта дитина, Віктор Франкович відверто сказав, що ще не дозрів.

Виктор Павлик честно признался, что он боится и стесняется присутствовать на родах
Віктор Павлік чесно зізнався, що він боїться і соромиться бути присутнім на пологах

Нагадаємо, що 29 травня 2020 року пара таємно розписалася в одному з київських РАГСів. Традиційне весілля Віктор і Катерина не зіграли через сімейну трагедію. 7 серпня помер 21-річний син Павліка, який довгий час боровся з раком.

Роспись Виктора Павлика и Екатерины Репяховой
Розпис Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Але, все-таки подружжя планує зробити розкішне весілля уже в листопаді 2021 року. Катерина не стала приховувати, що дуже хоче побути в ролі нареченої.

“Думаємо на листопад. Перш за все, мене мотивує моє плаття, яке я вибирала пів року. Воно висить, воно не одягнене. Звичайно я, як наречена, дівчина хочу”, – розповіла дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.