Таїсія Повалій зізналася, що вийшла заміж заради квартири: фіктивний шлюб з Ігорем Ліхутою

Відома співачка Таїсія Повалій поділилася сокровенним - розповіла, як їй насильно довелося вийти заміж через квартиру.

На початку свого зоряного шляху Таїсія була дуже бідна, і у неї навіть не було свого житла (не те, що зараз – ціла вілла на туристичних островах). Коли Повалій почала сама жити і поїхала в українську столицю, довелося жити з першим чоловіком Володимиром Повалій.

Все б нічого, але Таїсії довелося жити не просто удвох з батьками, а з усім сімейством свого тодішнього чоловіка

Таїсія та Володимир Повалій
Таїсія та Володимир Повалій

Довго так починаюча зірка не змогла терпіти, і кинула Володимира. Аргументувала це тим, що було складно уживатися зі старшим поколінням в одній квартирі – довели побутові сварки.

Пізніше артистка розповідала, що відчувала в той момент, коли зважилася піти від першого чоловіка:

“Потім я захотіла піти з цієї сім’ї, тому що ставлення батьків мого першого чоловіка не завжди було коректним. Я не засуджую їх – важко, коли дві сім’ї тісняться в таких умовах “.

Коли в житті Таїсії Повалій з’явився другий чоловік Ігор Ліхута, ніхто з них і не подумував про те, щоб узаконити стосунки

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Незадовго після цього співачка Повалій вже була відома, адже здобула перемогу на “Слов’янському базарі “. Тодішній уряд запропонувало новоспеченої артистці кімнату в готелі, а пізніше мер Києва дав їй окрему квартиру.

“За законом мені з сином була покладена двушка, а якби у мене був чоловік, навіть трійка “, – пояснила артистка. “І я була змушена запропонувати Ігорю одружитися зі мною. Якби не запропонувала, може, ми б до сих пір не були б одружені. Можна сказати, що наш шлюб починався як фіктивний – заради житлоплощі “, – згадала вона.

Зараз Таїсія Повалій проводить багато часу в Іспанії, де 11 років тому придбала віллу, і згадує ті часи, коли доводилося тіснитися з мамою колишнього чоловіка в маленькій квартирці і терпіти незручності.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.