Все погано: що відбувається з хворої на рак Анастасією Заворотнюк і про що рідні мовчать?

Уже півтора року зірка комедійного серіалу "Моя прекрасна няня " перебуває в стані штучної коми і бореться з раком мозку. Але сім'я відмовчується.

Зараз єдиним достовірним джерелом інформації про Анастасію залишається її дочка Анна Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк нарешті вийшла на зв'язок
Анастасія Заворотнюк нарешті вийшла на зв’язок

Однак тему мами Анна віддає перевагу зовсім не піднімати – вона явно дала зрозуміти, що це питання для неї хворобливий. Лише час від часу Аня пише, що її мама зараз у важкому стані і лікується від хвороби, що вселяє надію на те, що Заворотнюк старша все ж жива.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

З тих пір, як стало відомо про те, що Анастасія Заворотнюк хвора на рак головного мозку, численні шанувальники тільки ворожать, що відбувається з артисткою. Справа в тому, що її близькі – чоловік, фігурист Петро Чернишов, мати Валентина Борисівна, діти Анна і Майк – не коментують цю тему. Це їхня принципова позиція, яку вони озвучили з самого початку.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Про це повідомляє видання “Експрес-Газета “.

Тому шанувальники активно шукають інші джерела. Зокрема, як пише той же видання “Експрес-Газета “, рунічний провидець Ігор Вечерський стверджує, що Анастасії заважає одужати її психологічний стан.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Він зазначає, що Анастасію чекає тривала боротьба з хворобою, яка, швидше за все, буде безуспішною.

За що онкохвора Анастасія Заворотнюк ненавиділа третього чоловіка? Невідомі факти про актрису

Маловідомі факти про Анастасію Заворотнюк і її героїні няні Віки Прутковської – то, чого ви могли не знати про свого кумира – дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.