Катерина Репяхова відкрито заявила хто у неї народиться від Віктора Павліка (Відео)

У січні 2021 року дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила про свою першу вагітності.

Для Віктора це буде вже четверта дитина від четвертої дружини. І Віктор, і Катерина зізнаються, що дуже чекають хлопчика. Так і є – на УЗД їм вже офіційно підтвердили, що у пари народиться хлопчик.

Незважаючи на те, що Віктор Павлик розповів про це в інтерв’ю телеканалу 1 + 1, Катерина Репяхова в своєму блозі чомусь тримала інтригу, і повідомила про це тільки зараз.

Але для тих, хто стежить за життям пари і дивився інтерв’ю з Павликом, це було давно не новиною.

“Саме довгоочікуване відео.

Я була настільки шокована, що стояла як укопана, коли побачила колір кульок.

А за півгодини до відкриття коробки я просто плакала пів години. Без зупинки. І не могла взяти себе в руки. Це точно самий хвилюючий момент в моєму житті “,

– каже Катерина Репяхова.

Вона зізнається, що хотіла хлопчика, але була готова і на дівчинку – вони навіть уже придумали ім’я. Вірніше ім’я придумала Катя, а чоловік Віктор обома руками підтримав її ідею.

Свій стан після звістки про те, який підлогу у дитини, концертний директор і дружина Віктора Павлика прокоментувала так:

“У всіх людей якісь емоції, рухи, стрибки на таких відео.

А у мене просто був шок))

Я спеціально не обрізала кінцівку відео, ми ще пів години стояли, розговорили і усвідомлювали)) Я хотіла в цей день бути тільки з чоловіком удвох. Для мене це було дуже важливо. А наступного дня цю ж коробку ми відкрили для рідних “.

Нагадаємо, у Віктора Павліка є син Олександр від першого шлюбу, дочка Христина від другого шлюбу. Від третього шлюбу з Ларисою Созаевой у Віктора Павліка був син Павло, проте в серпні 2020 року його трагічно помер через те, що не зміг перемогти онкологію.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.