Катя Осадча вийшла в світ з косою як у Тимошенко і в сукні за 30 тисяч: кругленький живіт не приховує

Популярна українська телеведуча Катя Осадча не економить на образах, що довів її новий наряд для чергового випуску "Світського життя".

Героїня нашої сьогоднішньої статті запам’яталася глядачеві насамперед своєю любов’ю до елегантних капелюшків. Практично кожен її вихід у світ на різні заходи супроводжується безліччю захоплених поглядів, адже від її вигадливих і епатажних головних уборів неможливо відірвати очей. Втім, одними капелюшками дружина Юрія Горбунова не обмежується.

Найекстравагантніші капелюшки Осадчої
Катя Осадча

На цей раз перед камерами Катерина постала в помаранчевій сукні-жакеті на запах, яка на вигляд нагадує пальто. Доповненням образу стали білі черевики на високій підошві, коса, як у Юлії Тимошенко, стильний ободок і, звичайно ж, захисна маска. У такому вигляді Осадча взяла інтерв’ю у прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Як і годиться зірці такої величини, плаття Катя вибрала непросте, а від відомого українського бренду Lake Studio. Ціна на нього відповідна — 967 доларів або 27 тисяч гривень, що дорівнює майже п’яти мінімальним зарплатам. Судячи з усього, витрачати такі суми на наряди для ведучої в порядку речей.

Платье-жакет, в котором позирует Катя Осадчая
Сукня-жакет, в якій позує Катя Осадча

Не можна також не відзначити, що в представлених ракурсах у Осадчої проглядається кругленький живіт. Шанувальники пов’язують це з можливою вагітністю теледіви, про що пишуть в коментарях до посту. Там же користувачі відзначили схожість героїні статті з Тимошенко:

  • “А що, Катруся в положенні чи мені здалося?”;
  • “Здалеку Юлія Володимирівна”;
  • “Прем’єр зрозумів, що це не Тимошенко?”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.

Рецепт дістався від бабусі. Без нього тепер за стіл навіть не сідаємо: хрусткий житньо-пшеничний хліб

Хліб був і залишається постійним продуктом на столі. Здебільшого ми купуємо його в магазині, але ж можна приготувати його вдома. Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого житньо-пшеничного хліба.