“Суворий батько”: Максим Галкін змусив малолітнього сина лопатою чистити гору снігу

Максим Галкін завжди позиціонував себе як зразковий батько, проте судячи з останнього відео в Інстаграм, не все так добре. Шанувальники вибухнули збуреннями.

Він змусив маленького сина Гаррі чистити велику гору снігу лопатою.

Зоряний батько виклав відео з такими “виховними моментами “, де маленький Гаррі чистить сніг, а тато просить покликати його, коли той закінчить працювати.

Гаррі Галкін потрапив в скандал: використовує працю малолітніх дітей в своїх цілях (ВІДЕО)

Максим Галкін показав як змушує сина важко працювати
Максим Галкін показав як змушує сина важко працювати

В одній з останніх публікацій телеведучого Максима Галкіна з’явилося відео з Гаррі Галкіним. Знаменитість крадькома знімав сина, поки малюк слухав пісні Алли Пугачової і уявляв себе будівельником.

Вихідні комік Галкін традиційно проводить з родиною. Недільного ранку Максим, як зазвичай, поспішив провідати своїх дітей після їх пробудження. Яке було здивування знаменитості, коли він застав сина за незвичайним заняттям. Виявилося, Гаррі вже давно прокинувся і взявся за лагодження труб.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін похвалився в Інстаграм, що його дружина Алла Борисівна Пугачова подарувала йому та синові Гаррі однакові сорочки на 23 лютого.

Син і батько сфотографувалися будинку, сидячи на великій дерев’яній драбині. Вони виглядають схожими – відразу видно, в кого він пішов рисами обличчя.

Пропонуємо вам подивитися короткий, але дуже цікавий ролик про взаємини батьків Гаррі і Лізи.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна на 60 секунд: дивовижна пара! #Shorts

 

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.