Після гучного скандалу в родині Оксани Марченко трапилася біда: в лікарню потрапив дорогий член сім’ї

У сім'ї відомої української телеведучої Оксани Марченко трапилася біда, а ще навіть не затих гучний скандал за її участю, про який не чув тільки ледачий.

Оксана здобула популярність як ведуча талант-шоу “Х-Фактор” і “Україна має талант”. За її виходами на сцену стежили мільйони українців, а від розкішних нарядів теледіви було неможливо відвести погляд. Незабаром через політичні погляди чоловіка, Віктора Медведчука, Марченко стала все рідше з’являтися на екранах.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Якщо раніше сама героїня статті асоціювалася виключно з шоу-бізнесом, то з недавніх пір вона відкрито заявила про те, що йде в політику. Пов’язано це з введенням проти подружжя Віктора та Оксани санкцій.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Як це часто буває, біда не приходить одна. Так, у себе в Instagram невістка Марченко Катерина повідомила, що важливий для них член сім’ї потрапив до лікарні. Йдеться про кота по кличці Ньютон, крім якого у неї також є кішка породи сфінкс Лоліта і мопс Цезар.

“Наш маленький Ньютон в лікарні. Побився з дворовим котом…”, — написала дівчина.

Скриншот из Инстаграма Екатерины, невестки Оксаны Марченко
Скріншот з Instagram Катерини, невістки Оксани Марченко

Свій пост Катерина супроводила спільним фото з хвостатим. До речі, частиною сім’ї телезірки вона стала восени 2020-го, коли вийшла заміж за сина Оксани Богдана. А нещодавно і улюбленому коту самої Марченко, Кокосмку, знадобилася допомога ветеринарів:

“Ці злі дні навколо сім’ї не обійшли стороною і мого улюбленого котика… З важким серцевим нападом він потрапив до лікарні… Ми були на межі: два дні на апараті штучної вентиляції легенів, реанімація…”, — повідомила телеведуча раніше і подякувала лікарям, які допомогли врятувати вихованця.

Оксана Марченко з Кокосіком
Оксана Марченко з Кокосиком

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.