Хто одружений на Аллі Мазур, Марічці Падалко, Лідії Таран та інших українських телеведучих?

Особисте життя відомих українських телеведучих досить сильно приваблює публіку, тому ми вирішили розповісти про найвідоміших з них.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з чоловіком
Марічка Падалко з чоловіком

Марічка Падалко – зірка телеканалу 1 + 1. Вже більше п’ятнадцяти років вона є провідною різних проектів цього каналу – вела і ранкове шоу, і рубрику для дітей, і спорт. Зараз вона веде підсумкові новини дня.

Її чоловік – громадський діяч, колишній журналіст і народний депутат Верховної Ради України восьмого скликання Єгор Вікторович Соболєв. У шлюбі вони з 2010 року.

Лідія Таран

Лідія Таран з екс-чоловіком
Лідія Таран з екс-чоловіком

У 2005 році всі ЗМІ почали “тріщати ” про те, що вона крутить роман з успішним телеведучим Андрієм Доманським. Як пізніше зізналися ведучі, це дійсно роман. Навіть дитина з’явилася. Однак в 2010 році пара зрозуміла, що далі їм не по дорозі. З тих пір Лідія Таран приховує своє особисте життя, але відомо, що зараз вона незаміжня.

Олена-Христина Лебедь

Олена-Христина Лебідь з чоловіком
Олена-Христина Лебідь з чоловіком

Відома телеведуча і “аферистка ” з Нового каналу крутить роман з депутатом Розенко. Поки невідомо, покликав він її під вінець, але вона всім каже про свій статус “нареченої “.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька з екс-чоловіком
Соломія Вітвіцька з екс-чоловіком

Соломія Вітвіцька зараз офіційно в розлученні. З її чоловіком – режисером Владом Кочетковим – вони прожили разом 8 років. Розлучення уклали восени 2020 року, а в січні 2021 офіційно про це оголосили.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Телеведуча з каналу “Україна ” Лілія Ребрик заміжня за своїм екс-партнером з проекту “Танці з зірками “, хореографом Андрієм Диким. У них ростуть дочки Діана і Поліна.

Алла Мазур

Можливий чоловік Алли Мазур
Можливий чоловік Алли Мазур

Найвідоміша українська телеведуча вже 12 років виховує свого сина Артема, але ось про батька дитини Алла Мазур розповідати не любить.

“Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто “, – розповідала якось Алла. З тих пір публіка так і не дізналася, з ким перебуває у шлюбі головна ведуча телеканалу 1 + 1.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".