Дочка Кузьми Скрябіна: як зараз виглядає і чим займається єдина спадкоємиця загиблого музиканта

Єдиній дочці Кузьми Скрябіна, який загинув в автокатастрофі в 2015 році, Марії-Барбарі зараз 23 роки.

23-річна Марія-Барбара – єдина дочка відомого музиканта Андрія Кузьменка, який загинув в ДТП в лютому 2015 року. Дівчинка народилася 14 вересня 1997 року і саме Андрій Кузьменко дав їй ім’я Барбара, в честь своєї улюбленої актриси Барбари Брильської. Кузьма ласкаво називав дівчинку Басею і душі в ній не чаяв.

Кузьма Скрябін з донькою: архівне фото
Кузьма Скрябін з донькою: архівне фото
Кузьма Скрябін з дочкою
Кузьма Скрябін з дочкою

На відміну від зіркового батька, Марія-Барбара вибрала зовсім не творчу професію. У 2020 році вона отримала диплом Національного медичного університету імені О.О. Богомольця і стала лікарем-дерматологом. Цікаво, що Андрій Кузьменко теж навчався медичному університеті на факультеті стоматології, але він жодного дня не працював за фахом.

Марія-Барбара отримала диплом лікаря-дерматолога в 2020 році
Марія-Барбара отримала диплом лікаря-дерматолога в 2020 році

20 грудня 2019 року спадкоємиця Кузьми вийшла заміж за Віктора Тура. Він, як і Марія-Барбара, навчався в київському медичному університеті, куди і Віктор, і Барбара вступили в 2014 році. До заміжжя пара зустрічалася близько 5 років.

Весільне фото Марії-Барбари
Весільне фото Марії-Барбари
 "Весільне
Весільне фото Марії-Барбари

Зараз дочка музиканта працює лікарем-інтерном в Територіальному медичному співтоваристві “Дерматовенерологія ” в Києві. А влітку минулого року, в день народження Кузьми Скрябіна його дочка з чоловіком відкрили кафе «Lviv croissants» в Києві. Цей заклад зроблено на честь батька. Стіни кафе прикрашають відомі фрази з пісень музиканта.

Марія-Барбара з чоловіком Віктором відкрила кафе на честь Кузьми Скрябіна: фото з відкриття
Марія-Барбара з чоловіком Віктором відкрила кафе на честь Кузьми Скрябіна: фото з відкриття

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.