Вагітна Квіткова, Репяхова та інші відомі українки, які скоро стануть мамами: бебі-бум 2021

У 2021 році на український шоу-бізнес чекає справжній бебі-бум, адже багато відомих пар готуються в найближчому майбутньому стати батьками.

Героїні нашої сьогоднішньої статті увійшли в новий рік в режимі очікування. Публіка вже встигла бурхливо обговорити цікаве положення цих жінок, а зовсім скоро на порядку денному будуть їх пологи.

Даша Квіткова

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

Екс-холостяк Микита Добринін і його дружина Даша Квіткова повідомили радісну новину про майбутнє поповнення в родині в січні 2021-го. Треба сказати, що вони стали першою парою вітчизняної версії проекту “Холостяк”, яка після фіналу офіційно зареєструвала свої стосунки.

За словами дівчини, вагітність запланована, тому до цього питання вони з чоловіком підійшли дуже серйозно, при цьому зачати дитину вдалося не відразу.

Катерина Репяхова

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Молода дружина українського співака Віктора Павліка теж чекає первістка, а ось для артиста це буде вже четвертий спадкоємець. Оскільки Катерина активно спілкується зі своїми шанувальниками, вона вже розсекретила стать дитини, її ім’я і пологовий будинок, в якому збирається народжувати.

Так, Репяхова виношує хлопчика, його назвуть Михайлом, а на світ він з’явиться під чуйним наглядом лікарів приватної і вельми недешевої клініки “Адоніс”.

Дарина Хлистун

Макс Михайлюк і Дарина Хлистун
Макс Михайлюк і Дарина Хлистун

Головний герой десятого “Холостяка” Макс Михайлюк знаходиться у відносинах з моделлю Дариною Хлистун. Зараз закохані готуються до батьківства, причому вагітність для них обох стала повною несподіванкою. Незважаючи на це, пара щаслива і чекає на дівчинку.

Юлія Бойко

Анатолій Анатоліч з вагітною дружиною і дочками
Анатолій Анатоліч з вагітною дружиною і дочками

Дружина українського шоумена Анатолія Анатоліча готується стати мамою втретє. Подружжя вже виховує двох дочок, а тепер вони готуються до появи сина.

Василіса Фролова

Василиса Фролова
Василіса Фролов

Телеведуча трохи вибивається з нашої добірки, адже вона вже народила, але народила зовсім недавно — 7 березня. Свого первістка Василіса назвала Родіоном. Що стосується особистості батька хлопчика, то ним ймовірно став продюсер Дмитро Котеленець.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?