Вагітна Даша Квіткова насолоджується ще не зіпсованої фігурою в рожевому купальнику і прозорій накидці

Екс-холостяк Микита Добринін і його вірна обраниця Дарина Квіткова недавно анонсували, що вони вперше готуються стати щасливими батьками.

Поки Даша Квіткова разом зі своїм чоловіком насолоджується відпусткою в теплих краях, і позує в різнокольорових купальниках. Живіт ще не зовсім величезний, тому вона може похвалитися фотографіями в костюмі для плавання і позувати в прозорих білих накидках.

“Насолоджуюся кожним днем, тому що новий день – це день ближче до зустрічі з тобою “,

– написала Даша Квіткова, і опублікувала кілька фото на тлі тропічних пальм.

Відзначимо, що через кілька тижнів після повернення до Києва з Мальдів (де пара і повідомила про те, що тепер їх уже троє) Даша Квіткова та Микита Добринін полетіли до Єгипту. На курорті вагітна блогер встигла позасмагати біля басейну і показати фігуру в роздільному блакитному смугастому купальнику.

Судячи з настрою Даші Квіткова, вона дуже чекає появи свого майбутнього первістка, і взагалі не боїться відповідальності стати мамою. А коханий чоловік Микита Добринін підтримує всіляко її у всьому і не дозволяє напружуватися – возить на відпочинок.

Ось що пишуть прекрасної Даші Квіткова в коментарях під її фотографіями з животом:

  • Пузико росте не по днях, а по годинах
  • Класні справжні фото на телефон а не награні
  • Звідки така сорочка красива?
  • Вам дуже йде бути вагітною!
  • Чарівне час, я так само кайфовала від кожного дня🥰 легкої вагітності, Даша! Ви прекрасні!

Також пропонуємо вам подивитися відео про вагітність Ані Лорак, яку обговорюють вже кілька місяців. Ми досліджували всі факти в соціальних мережах і готові розповісти правду.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.