Барі Алібасов на старості років возз’єднався з колишньою дружиною, але не з Федосєєвою-Шукшиною: немає сорому

Скандально відомий продюсер Барі Алібасов несподівано для своєї законної дружини Лідії Федосєєвої-Шукшиної возз'єднався з колишньою дружиною Оленою Уронич.

Нещодавно 73-річний Барі Каримович потрапив до лікарні з переломом ноги. Алібасову потрібна була операція, а тепер він пересувається в інвалідному кріслі. Відновлювати сили йому допомагають лікарі, син і екс-дружина Олена. Саме вона і народила музикантові єдиного спадкоємця, який названий на честь його самого.

Раніше жінка ображалася на героя статті за те, що той не підтримував їх з сином фінансово. Судячи з усього, їм вдалося налагодити відносини, що навряд чи сподобається Федосеевій-Шукшиній.

Барі Алібасов з сином і колишньою дружиною Оленою Уроніч
Барі Алібасов з сином і колишньою дружиною Оленою Уронич

З актрисою Барі два роки знаходився в законному шлюбі. У грудні 2020-го вони розлучилися, причому ініціатором розлучення стала Лідія. Справа в тому, що спочатку Алібасов-старший переписав подаровану дружиною квартиру на помічника, нічого їй не сказавши. Після цього продюсер повідомив про вагітність своєї 31-річної коханки Вікторії.

Барі Алібасов і його коханка Віка
Барі Алібасов і його коханка Віка

Вигравши спір щодо квартири, Федосєєва-Шукшина вирішила розірвати шлюб зі скандальним чоловіком, проте зовсім недавно вона подала відмову від судового позову.

Так Барі Каримович і Лідія Миколаївна знову стали офіційним подружжям, незважаючи на слізні прохання Алібасова про остаточний розрив.

Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина

Він стверджує, що його почуття до неї не згасли, але на їх сімейних проблемах намагаються нажитися усі навколо. Саме тому герой статті хоче, щоб цей союз розпався, а його син впевнений, що Федосєєва-Шукшина і вся її родина переслідують одну мету — забрати славу і гроші Алібасових.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.